Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Cağaloğlu kitap satış mağazamız açılışa hazır

Uzun yıllardır Hamam Sokak, No: 4 adresinde hizmet vermekte olan İstanbul-Cağaloğlu’ndaki satış ve irtibat büromuz, bundan böyle İstanbul Valiliği karşısı Cağaloğlu Yokuşu üzerinde bulunan Cemal Nadir Sok, Nur İşhanı, No: 2 adresinde faaliyetini sürdürecek.

Cağaloğlu kitap satış mağazamızın açılış töreni, 10 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. Okuyucularımız için bir buluşma yeri olarak da tasarlanıp, vitrin ve rafları başta olmak üzere baştan başa özgün bir şekilde tefriş edilen büronun bir çizgi oluşturarak yurt sathına yayılması hedefleniyor.

Son hazırlıkları tamamlanan Cağaloğlu bürosu; hem merkezî bir yerde, hem de geniş ve ferah bir mekâna sahip olması bakımından dikkatleri çekiyor. Bürokrasiden sivil toplum kuruluşlarına, medya dünyasından eğitim camiasına kadar geniş bir kesimin davetli olduğu görkemli açılış törenine okuyucularımızın da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Sürdürülen çalışmalar ve açılış töreni hakkında bilgi veren Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşcı, Cağaloğlu kitap satış mağazasının bir zincirin ilk halkası olduğunu ifade ederek kurumsallaşmaya önem verdiklerini söyledi. Taşçı “Bu tarz merkezleri önce İstanbul’un muhtelif yerlerinde, daha sonra da Türkiye genelinde öncelikli olarak Ankara ve diğer şehirlerimizde de sırasıyla faaliyete geçireceğiz. Bu mekânımızın diğer yerlerimize bir model olması arzusundayız” dedi. Bütün okuyucularımızı 10 Mayıs’taki açılışa beklediklerinin altını çizen Taşcı, “Açılışımıza İstanbul ve Anadolu’dan herkesi bekliyoruz. Bu mekânın Yeni Asya okuyucularının ve ona gönül verenlerin bir buluşma noktası olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Cağaloğlu’nun kendileri için manevi bir değeri olduğunu ifade eden Yeni Asya Medya Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun da, “Yeni Asya’nın temelleri Babıâli dediğimiz yayıncılığın bu merkezinde atılmıştır. Dolayısıyla biz de hiç vazgeçemeyeceğimiz bu önemli mekânda geniş ve güzel bir kitap satış mağazası açmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi. Mağazanın 10 Mayıs’taki açılışa hazır hâle getirildiğini anlatan Altun, “Burada başta Risâle-i Nur Külliyatı olmak üzere, muhtelif yeni eserler, dinî, tarihî ve ansiklopedik eserlerimizle birlikte, piyasada rağbet gören yazarların eserlerini de satışa sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Umut YAVUZ / İstanbul

08.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gül ve Erdoğan’a 1 Mayıs mektubu

  Güvenli sürüş, alkolsüz sürücü!

  Suriye’ye gitmenin tam zamanı

  Senaryolarla ilgili değilim

  Mahallî seçim hazırlığı erken başladı

  CHP’den hükümete ‘’1 Mayıs’’ gensorusu

  Tüzmen: İranla enerji alanında işbirliği yapacağız

  Kıdem tazminatında mutabakat aranacak

  Partilere hazine yardımı mahkemelik

  Cağaloğlu kitap satış mağazamız açılışa hazır

  Özcan, Kafkasya konferansında konuşacak

  Bakanlıktan geliyorum diyen hırsız!

  Akdeniz Birliği asla AB’nin alternatifi değil

  Hükümet emanet parayı istediği gibi kullanamaz

  Urfa kuraklıktan kavruluyor

  Işıl Karakaş AİHM’deki görevine başladı

  Tarım işçileri için kanun teklifi

  Teknoloji Yüksek Kurulu 16 Mayıs’ta toplanacak

  İş müfettişleri, kömür ocaklarına ceza yağdırdı

  Bakan Yıldırım’ın, şikâyet kapısı açık