Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süper Lig'e 2 bilet

Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olan takımlardan ikisi belli oldu. Antalya ve Kocaeli önümüzdeki sezon artık Süper Ligde mücadele edecek.

Sakarya, Eskişehir, Diyarbakır ve sürpriz olarak Boluspor play-off maçlarından sonra 3. takımı belirleyecekler. Ligden düşmesi haftalar önce belli olan İstanbul, Mardin ve Elazığspor ise bir alt ligde mücadele edecek.

Bu hafta Sakaryaspor kendi sahasında sürpriz bir şekilde, Erciyes'e mağlup olunca play-off'a kaldı. Eskişehir kim ne derse desin Metin Diyadi'den sonra darmadağın oldu. Play-off maçlarında en çok şansı Boluspor'a veriyorum. Diyarbakırspor'da maddi anlamda büyük bir kriz var. Maçlardan önce futbolculara 2,5 milyon YTL ödeme yapılması gerekli. Sakaryaspor'da teknik adam değişikliğinden sonra büyük bir düşüş yaşandı. Bütün bu şartları göz önünde bulundurursak Boluspor büyük bir sürprizi gerçekleştirerek Süper Lige çıkacak 3. takım olabilir.

Ligin son maçlarında Orduspor büyük bir avantajı kaybederken, Giresunspor saha ve seyircisi önünde boyun eğmeyerek en azından kendi sahalarında mağlup olmadan ligi tamamladı. Elazığ ve Malatya maçları hep çekişmeli geçmiştir. Çekişmeden ziyade futboldan çok taraftarların taşkınlıklarını seyretmekteyiz. Yine son maçta ligden düşmesi kesinleşmiş Elazığ taraftarları yapacağını yaptı. Maç 20 dakka hakem tarafından durduruldu. Sanırım küme düşmek kadar alacağı ceza daha önemli oldu. Malatya son maç olması itibariyle gayet rahat oynadı ama oyunu çirkinleştiren Elazığ taraftarı ortaya güzel bir futbol çıkmadı.

İzmir'de Altay'ı yenerek Süper Lige çıkma başarısı gösteren Kocaelispor ile evindeki son maçta İstanbulspor ile berabere kalarak Süper Lig biletini alan Antalyaspor'u tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz.

M. Said YALÇIN

13.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray'a suç duyurusu

  Şampiyonlar Lig maçlarını Sami Yen'de oynayacağız

  Daum, Köln'ü 1. Lige çıkardı

  Holosko yarım sezonda parladı

  ANTALYA'DA FATİH TERİM İZDİHAMI

  Bursalı İsmail Güldüren'e Rusya'dan transfer teklifi

  G.Saraylı Emre Güngör de Millî Takıma çağrıldı

  Bosphorus Yelken Cup 23 Mayıs'ta başlıyor

  Mehmet Okur'lu Jazz, Lakers'ı yendi, durum 2-2

  Süper Lig'e 2 bilet