Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şampiyonlar Lig maçlarını Sami Yen'de oynayacağız

GALATASARAY Kulübü Başkanı Adnan Polat, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı. Polat ve beraberindeki yöneticiler, kulübün eski yöneticilerinden olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti.

Adnan Polat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadıkları maçlarda istedikleri ortamı bulamadıklarını dile getirerek, ''Biz daha önce Şampiyonlar Ligi maçlarımızı Olimpiyat Stadı'nda oynamıştık. Fakat oraya giden taraftarlarımız ve futbolcularımız, arzu ettikleri ortamı ve ambiansı bulamadı. Başarılı olmamız bir ölçüde kısıtlanıyordu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni stadımızda oynayacağız. İnşallah daha önce olduğu gibi, büyük başarıları stadımızda oynayacağımız maçlarda elde edeceğiz'' diye konuştu.

Aldıkları bu karar sonrası, Ali Sami Yen'de bu hafta tadilata başladıklarını kaydeden Polat, Şişli Belediyesi'nin de kendilerine bu konuda yardımcı olacağını söyledi. Mustafa Sarıgül ise amaçlarının, şehir içindeki statların şehir dışına taşınması olduğunu ifade ederek, ''O nedenle de Ali Sami Yen Stadı Projesi'ni Galatasaray Kulübü yöneticileriyle görüşüyoruz, daha da hızlanması için neler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda belli revizyonlar yapıp, Şampiyonlar Ligi için gelen konukları ülkemize yakışan bir şekilde ağırlamayı arzu ediyoruz'' dedi. Galatasaray'ın bu sezon elde ettiği sportif başarı için Adnan Polat'ı kutlayan başkan Sarıgül, ''Galatasaray Kulübü Başkanlığı çok zor bir görevdir, ama Adnan Polat, uzun süredir sporun ve spor camiasının içinde. Başarılı olacağına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

PROF. KURAL DÂVÂ AÇIYOR

İTÜ Maden Fakültesi Yeraltı İşletmeciliği Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, şampiyonluk kutlamaları sırasında stadyuma aslan getirerek, Hayvan Hakları Yasası'nı çiğnedikleri gerekçesiyle Galatasaray Kulübü yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi. Kural, düzenlenen şampiyonluk kutlamaları sırasında bir kamyonetin kasasında Ali Sami Yen Stadı'na aslan getirildiğini hatırlattı.

YÖNETİCİLER KANUNU ÇİĞNEDİ

Sarı-kırmızılı yöneticilerin kendi mutluluklarını kafesin içindeki hayvanın mutsuzluğu üzerine kurduklarını savunan Kural, ''Bu, arenalarda hayat bulan bir dönemin ortaçağ düşüncesidir. 5198 sayılı Hayvan Hakları Yasası'na göre hayvanların gösteri amaçlı kullanılması kesinlikle yasaktır'' dedi. Kural, Galatasaray gibi köklü bir kulübün bu yasayı milyonlarca kişinin gözleri önünde rahatça çiğnediğini öne sürerek, 'Tutsak, şaşkın, zavallı hayvanı kafesin içinde bir kamyonun arkasında stadyumda ışık, gürültü seli altında dolaştırdılar. Bu nasıl bir zihniyettir.

13.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray'a suç duyurusu

  Şampiyonlar Lig maçlarını Sami Yen'de oynayacağız

  Daum, Köln'ü 1. Lige çıkardı

  Holosko yarım sezonda parladı

  ANTALYA'DA FATİH TERİM İZDİHAMI

  Bursalı İsmail Güldüren'e Rusya'dan transfer teklifi

  G.Saraylı Emre Güngör de Millî Takıma çağrıldı

  Bosphorus Yelken Cup 23 Mayıs'ta başlıyor

  Mehmet Okur'lu Jazz, Lakers'ı yendi, durum 2-2

  Süper Lig'e 2 bilet