Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Daum, Köln'ü 1. Lige çıkardı

ALMANYA İkinci Ligi'nde oynayan 1. FC Köln'ü yeniden birinci lige çıkartmayı başaran teknik direktör Christoph Daum, bunu bir gönül meselesi olarak gördüğünü ve ve verdiği sözü tuttuğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Daum, yaptığı açıklamada, ''1. FC Köln'ü Bundesliga'da da yönetmek cazip olmaz mı?'' şeklindeki soruya, ''1. FC Köln her zaman cazip. Bu, benim için bir gönül meselesiydi. Benim misyonum bu kulübü yeniden birinci lige çıkartmaktı. Bu sözümü yerine getirdim'' dedi. Taraftarların sevgi ve coşkusuna da teşekkür eden Daum, ''En zor teknik direktörlük görevlerimden biriydi. Böyle başarılı bir şekilde sonuçlandığı için mutluyum. Her zaman böyle olacak gibi görünmüyordu. Her zaman söyledim, sezon sona erdiğinde bir araya geleceğiz diye. Bunu şimdi yapacağız. Bu hafta içinde mi, yoksa son sezon maçının oynanacağı 19 Mayıs'tan sonra mı, onu bilemem'' diye konuştu.

BİRİNCİ LİGDE RAHAT EDECEK

Sezon boyunca oyuncularının tecrübe edindiğini ifade eden Daum, ''Öyle tahmin ediyorum ki, takım, ikinci ligde olduğu gibi favori konumda olmadığı için birinci ligde daha rahat edecek'' şeklinde görüş belirtti. Daum ayrıca, 1. FC Köln'ün, transferler ve kulüp içinde yenilikler yapacağını, şimdilik kimsenin bunu düşünmediğini, ancak gerçeklerin kısa zamanda güzel hayallerin yerini alacağına inandığını kaydetti. 1. FC Köln, Pazar günü kendi sahasında 1. Mainz 05'i 2-0 yenerek birinci lige çıkmayı garantilemişti.

13.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray'a suç duyurusu

  Şampiyonlar Lig maçlarını Sami Yen'de oynayacağız

  Daum, Köln'ü 1. Lige çıkardı

  Holosko yarım sezonda parladı

  ANTALYA'DA FATİH TERİM İZDİHAMI

  Bursalı İsmail Güldüren'e Rusya'dan transfer teklifi

  G.Saraylı Emre Güngör de Millî Takıma çağrıldı

  Bosphorus Yelken Cup 23 Mayıs'ta başlıyor

  Mehmet Okur'lu Jazz, Lakers'ı yendi, durum 2-2

  Süper Lig'e 2 bilet