Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim: Hakan Şükür'e 20 senedir forma verdik, bu defa çağırmadık

MİLLÎ Takımlar Baş Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari, ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında katılacakları EURO 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı değerlendirdiler.

Ceylan İnterContinental Otel'de, sporun pazarlama ve reklam dünyasındaki yerinin tartışıldığı ''İstanbul Sports Venue 2008'' konferansına katılan iki teknik adam, konferans arasında düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı. Toplantıda ilk sözü alan teknik direktör Fatih Terim, grubun en güçlü takımı Portekiz ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Dünyanın en güçlü takımlarından biriyle şampiyonadaki ilk maçımıza yenilmeden başlamak iyi birşey olabilir. Alacağımız her türlü skoru bir sonraki maçlarımıza avantaj olarak çevirebiliriz.'' dedi.

HAKAN ŞÜKÜR İÇİN BÖYLE KARAR ALDIK

Fatih Terim, kadroya almadığı Hakan Şükür ve sakatlığı süren Servet Çetin ile ilgili gelen sorulara ise, ''Hakan Şükür'e 20 senedir heryerde forma veriyorum. Böyle bir karar aldık, bu sefer böyle düşündük. Böyle takdir ettik. Daha önce grup maçlarımızda kendisinden faydalanacağımızı söylemiştim ve aslanlar gibide faydalandık. Aldığımız bu karara herkesin saygılı olmasını istiyorum. Servet'in durumuna gelince benim görüşüme göre kendisinin oynayacağını düşünüyorum. Servet'in ağrıya karşı çok fazla direnci var.'' diye cevap verdi.

BİZ, ARTIK ÜZÜMÜ YEMEYE BAKALIM

Kendisine yapılan eleştirilere de cevap veren Fatih Terim, ''Ben 1993 yılında ilk kez Milli Takım çalıştırıcı olduğumda, kadroya almadıklarımın nedenini tek tek izah etmiştim. O zaman böyle bir hataya düştüm. 15 yıl sonra artık izah etmiyorum. Aksi takdirde liste çok uzar ve haksızlık olur. Ben mevcuk oyuncularımın bu konuyu kendilerine bir hırs silahı olarak döndüreceklerini düşünüyorum. Ben almadığım kişileri de savunuyorum çünkü onlara da ben forma verdim. Dışarıdakileri alsaydım kadroya, yine sorun olacaktı. bizim seçimlerimiz sahaya çıkıyor. Kimse kimsenin akrabası değil. Size iyi gelen bana gelmeyebilir. Biz bir takım seçerken, zaten tepkilere hazırlıklıyız. Olmalıdır da mantık çerçevesi içinde. Mevcutlara da haksızlık yapılmadan olmalıdır. O çocuklar çok yakında milli formayla ülkeyi temsil etmeye adaylar. Tek tek izah etmiyorum. Biz artık üzümü yemeye bakalım'' dedi.

SCOLARİ: TÜRKİYE'DEN

KORKUYORUM

PORTEKİZ Milli Takımı Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari de, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda karşılaşacakları Türk Milli Takımı'ndan korktuğunu söyledi. Brezilyalı teknik adam, euro2008'de favorisinin olup olmadığının sorulması üzerine, ''Şampiyonaya katılacak takımların kadrolarına baktığımız zaman 16 takım da süper. Bazı takımların fiziksel durumu iyi olabilir. Bazılarının takım ruhu yüksek olabilir. Benim şuan favorim yok. Türk Milli Takımı'nın geçmiş dönemlerde elde ettiği başarılarda çok önemli. Ben Türk Milli Takımı'ndan korkuyorum. Sertlik yok ve daha estetik bir oyun var. Brezilya futboluna benziyor. Dediğim gibi Türkiye'den korkuyorum. Milli takımınıza saygı duyuyorum.''

16.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray, Daum'un ilk tercihi değil

  Terim: Hakan Şükür'e 20 senedir forma verdik, bu defa çağırmadık

  Mehmet'li Jazz, Lakers'a yenildi

  Bakkal, 2 yıl daha Gençlerbirliği'nde

  Beşiktaş, potada Türk Telekom'u ağırlıyor

  Erman Kunter'in Cholet' Fransa'da final oynuyor

  Hakan Balta baba oldu

  Sakaryaspor-Boluspor Eskişehir-Diyarbakır

  Celtic efsane hocası Burns öldü

  Elvan ve Selim Avrupa'da ayın atleti seçildi

  F.Bahçeli basketbolcular şampiyonluğu kutladı

  Sahil Yolu Koşusu Pazar günü yapılacak