Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millîler Almanya’da hazırlanacak

Turkcell Süper Lig’de sezonun bitiminin ardından, aileleriyle birlikte Antalya’da yaptıkları dinlenme amaçlı kampı 14 Mayıs Çarşamba akşamı tamamlayan, bir günü de izinli geçiren milliler, dün akşam İstanbul Polat Renaissance Otel’de toplandı, bugün sabah da özel uçakla Almanya’ya hareket ediyor.

1 Hazirana dek sürecek Almanya kampında milliler, Bielefeld yakınlarında küçük bir kasaba olan Marienfeld’de, Klosterpforte Hotel’de kalacak. Milliler, oldukça geniş bir alana yayılan otelin sun'î göl kenarına kurulan ayrı bir bölümünde kamp yapacak. Türk Millî Takımı, Almanya’da kamp yaptığı süre boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak. 20 Mayıstaki ilk maç, kamp yapılan otele 25 kilometre mesafedeki Bielefeld’de Slovakya ile olacak. 25 Mayısta Bochum’da Uruguay ve 29 Mayısta Duisburg’da Finlandiya ile de hazırlık maçları yapılacak. Bu maçlar için ay-yıldızlı ekip 125 kilometrelik mesafelere günübirlik gidip gelecek. Ay-yıldızlı ekip, şampiyona için 1 Haziranda İsviçre’ye geçecek.

Bu arada (A) Millî Futbol Takımı’nın 2008 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Cenevre’deki Colovray Spor Merkezi’nde 2, 3 ve 4 Haziran günleri saat 19.00’da yapacağı 3 antrenmanın taraftarlara açık olarak gerçekleştirileceği bildirildi. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, antrenmanları izlemek isteyen futbolseverlerin idmanın başlangıcından en az 2 saat önce tesislere gelmeleri gerekecek. Taraftarlar burada bir üst taramasından geçirildikten sonra tribünlere kabul edilecek.

17.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Millîler Almanya’da hazırlanacak

  2. ligde son hafta maçları oynanacak

  UEFA Şampiyonu Zenit, Kremlin'de ağırlandı

  Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor

  İbrahim Kaş İspanya’ya gitti

  Beşiktaş, Ayhan Tuna’yı renklerine bağladı

  Play-off’da Diyarbakır-Eskişehir karşılaşıyor

  Vestel Grand Prix’de 3. Etap bugün yapılacak

  Ligin yeni ekibi Kocaeli transfere start verdi

  Efes-Fener kapışması

  Oftaş, Özdemir’le yola devam ediyor