Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray, Van Gaal'la görüşüyor

GALATASARAY Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, sezon içinde yaşadıkları iki önemli krizi çok iyi yönettiklerini belirtti. Galatasaray Televizyonu'na şampiyonluğu değerlendiren Sezgin'in açıklamaları kulübün internet sitesinde de yayınlandı. Şampiyon tamamladıkları 2007-2008 sezonunda iki önemli kriz yaşadıklarını ifade eden Sezgin, şunları söyledi:


Beşiktaş'tan flaş transfer müjdesi

BEŞİKTAŞ Kulübü 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer politikalarını eleştirerek, Beşiktaş'ın tribün için değil saha i

Millîler Almanya'da çalışıyor

AVRUPA Şampiyonası finallerinde mücadele edecek (A) Milli Futbol Takımı, Almanya'daki ikinci antrenmanını dün sabah gerçekleştirdi.


  Ümit Milliler Toulon turnuvasına hazırlanıyor

FRANSA'DA düzenlenecek Toulon Turnuvası hazırlıklarını İzmir'de sürdüren Ümit Milli Futbol Takım'da, teknik direktör Ümit Davala, ''İyi bir takımız, bunu Toulon Turnuvası'nda göstermek istiyoruz'' dedi.


  Kerem'li Real Madrid potada ilk turda elendi

İSPANYA 1. Basketbol Ligi'nde (ACB) sezonu rahat bir şekilde lider olarak bitiren Türk basketbolcu Kerem Tunçeri'nin formasını giydiği Real Madrid, play-off'un ilk turunda Unicaja Malaga takımına iki maçta da yenilerek elendi.


  Ciritçiler çamurlu sahada zon anlar yaşadı

ERZURUM'DA Mahalli Lig Atli Cirit müsabakaları yağmur altında çamurlu bir sahada oynandı. Sahanın çamurlu ve kaygan olması nedeniyle ciritçiler de izleyenler de zaman zaman zor anlar yaşadı.


  Dünyanın en güzel küçük stadı Antalya'da yapıldı

AZERİ asıllı Rus iş adamı Sarkhan İsmailov tarafından yaptırılan ve 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Mardan Stadyumu, dünyanın en iyi küçük stadyumları arasında gösteriliyor.


  Sahil Yolu Koşusu'nu Faslı Bannız kazandı

Maltepe Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası 10 bin metre Sahil Yolu Koşusu İstanbul'da yapılırken, erkeklerde Faslı Yusuf Bannız 29.51'lik derecesiyle bayanlarda da Türkiye'den Alemitu Bekele 33.18'lik derecesiyle birinci oldu.


  Adana Demirspor taraftarı Mersin'de olay çıkardı

TÜRKİYE İkinci Futbol Ligi Yükselme Grubunda Mersin İdmanyurdu'na 2-1 yenilerek Bank Asya Birinci Ligi'ne çıkamayan Adana Demirspor taraftarları maç sırasında ve maç sonrası taşkınlık çıkardı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler