Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'tan flaş transfer müjdesi

BEŞİKTAŞ Kulübü 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer politikalarını eleştirerek, Beşiktaş'ın tribün için değil saha için transferler yapacağını söyledi.

Kumcuoğlu, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın basit hakem hatalarından kaynaklanan puan kayıpları ile şampiyonluk yarışından koptuğunu belirterek, geçmişi bir kenara bırakarak, yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Beşiktaş'ın Türk futbolunun vazgeçilmezi üç büyük takımından birisi olduğunu kaydeden Kumcuoğlu, ''Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak için çalışıyoruz ve bu konuda da iddialıyız. Bunun için de şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda gerek Türkiye'de gerek de yurt dışında Beşiktaş'ın kalitesine ve ruhuna uygun futbolcular ile görüşme halindeyiz'' dedi. Ani fiyat artışlarına karşı, görüştükleri futbolcuların isimlerini kamuoyu ile paylaşmamaya gayret sarf ettiklerini aktaran Kumcuoğlu, şöyle devam etti:

TRANSFER İÇİN YORUM YOK

''Dikkat ederseniz basında bizim transfer listemizde olduğu iddia edilen isimler hakkında bile yorum yapmıyoruz. Bizim amacımız takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüz futbolcuları bir an önce takıma kazandırmak. Bunun için diğer takımlar gibi Avrupa Şampiyonası'nın bitmesini beklemeyeceğiz. Her konuda anlaştığımız bir futbolcuyu vakit kaybetmeden renklerimize bağlayabiliriz. Bazı takımlar yeşil sahalar için değil tribünler için transfer yaparlar. Bu gelir amaçlı uygulanan bir stratejidir. Beşiktaş mevcut şartlarda tribünlere transfer yapmayacak. Çünkü biz sahaya adam arıyoruz, tribüne değil.''

GALATASARAY SÜRPRİZ YAPTI

Fenerbahçe'nin uluslararası maçlarından dolayı lige yorgun döneceğini ve bunun da Beşiktaş için bir fırsat olacağına inandığını anımsatan Kumcuoğlu, ''Hakem hatalarından dolayı yaşadığımız puan kayıpları olmasaydı, şampiyonluk yarışı Beşiktaş ile Galatasaray arasında geçecekti. Bunun için de Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması benim için sürpriz değil. Ama Galatasaray'ın şampiyon olması sürpriz. Beşiktaş, Fenerbahçe ile yorgun olmadığı dönemde oynarken, Galatasaray, Fenerbahçe'nin yorgun olduğu dönemde oynadı. Bunlar şampiyonluğu etkileyen faktörler'' diye konuştu.

2008'DE İLK DÖRTTE OLMALIYIZ

Avrupa Şampiyonası finallerinde mücadele edecek (A) Milli Futbol Takımı'nın yetenekli bir kuşağa sahip olduğunu ifade eden Kumcuoğlu, (A) Millilerin rakiplerini oldukça zorlayacak bir kapasitesinin bulunduğunu, hedefe uygun hareket edilmesi ve hedefe giden yolda taviz verilmemesi halinde şampiyonadaki yerinin en az ilk dörtte olacağını söyledi.

19.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray, Van Gaal'la görüşüyor

  Beşiktaş'tan flaş transfer müjdesi

  Millîler Almanya'da çalışıyor

  Kaptan Yusuf Şimşek Denizlispor'da kaldı

  Ümit Milliler Toulon turnuvasına hazırlanıyor

  Kerem'li Real Madrid potada ilk turda elendi

  Ciritçiler çamurlu sahada zon anlar yaşadı

  Dünyanın en güzel küçük stadı Antalya'da yapıldı

  Sahil Yolu Koşusu'nu Faslı Bannız kazandı

  Adana Demirspor taraftarı Mersin'de olay çıkardı