Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray, Van Gaal'la görüşüyor

GALATASARAY Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, sezon içinde yaşadıkları iki önemli krizi çok iyi yönettiklerini belirtti. Galatasaray Televizyonu'na şampiyonluğu değerlendiren Sezgin'in açıklamaları kulübün internet sitesinde de yayınlandı. Şampiyon tamamladıkları 2007-2008 sezonunda iki önemli kriz yaşadıklarını ifade eden Sezgin, şunları söyledi:

''Biri Beşiktaş karşılaşması öncesi kadro dışı bırakılma olayı, ikincisi Feldkamp'ın istifası olayı. İki olayda da kriz vardı. Ve bu kriz çok iyi yönetildi. Bunun altını çizmek lazım. Çünkü bu olay başka yerlerde başka boyutlara gidebilir. Biz gerek kamuoyuna, gerek futbolcularımıza bu kararın sadece bu maç için olduğunu ve hocanın kararı olduğunu söyledik. Hocayla da yaptığımız görüşmeler var. Ama bunlar bizde kalsın. Sözün özü kriz iyi yönetildi.''

FUTBOLCULAR ÖVGÜYÜ HAKEDİYORLAR

Sezgin, açıklamaları sırasında, sarı-kırmızılı ekip için, ''Liderler dalgalı denizde belli olur. Galatasaray onun için lider'' ifadesini kullandı. Ligde son 6 haftayı dolu dolu yaşadıklarını, elde edilen şampiyonlukta bütün personelin payı olduğunu ifade eden Sezgin, ''Bu bir zincirdir. Bu zincirin en önemli halkası da özellikle son maçlarda aslan gibi mücadele eden futbolcu kardeşlerim. Onlar her tülü güzelliğe layık. Her türlü övgüyü hak ediyor. Onları yürekten kutluyorum. Alınlarından öpüyorum. Analarının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk oldu'' şeklinde konuştu. Galatasaray'ın yabancı oyuncusuz oynamasıyla ilgili yapılan eleştirileri hatırlatan Sezgin, Türk oyuncularla ligi şampiyon bitirmelerinin gurur duyulacak bir durum olduğunu kaydetti. 8 futbolcularının (A), 3 oyuncularının da Ümit milli takımda forma giydiğini anlatan Sezgin, ''Galatasaray yabancısız oynuyor diyorlar. Onbir Türk ile ligi bitirdi. Bundan bir kere gurur duymak lazım'' dedi.

ŞARTLARDA ANLAŞMA OLURSA

Ligin ikinci yarısında Emre Güngör'ün performansından dolayı fazla şans bulamayan Song ile ilgili bir soruyu cevaplayan Sezgin, ''Song ile bir görüşme yaptık. Galatasaray kriterleri belli, ekonomik şartları belli.Bu şartlarda anlaşma olursa, 1 yıl daha Galatasaray'da kalacak'' cevabını verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralık verdikleri Aydın'ın gelişimini memnuniyetle izlediğini bildiren Sezgin, ''Sakatlıktan kurtulmuş. Umarım yeni sezonda bize de katkıda bulunacak. Çünkü yeni sezonda kadromuzda görmek istiyoruz'' dedi.

HAKAN ŞÜKÜR'LE GÖRÜŞECEĞİZ

Bazı futbolcular için kulübe gelen tekliflerin olup olmadığı ile ilgili bir soruya Sezgin şu cevabı verdi: ''Gelen teklif yok. Şunu söyleyeyim. Eğer futbolcunun Avrupa'da oynama zamanı geldiyse, ona yardımcı oluruz. Ama bence Arda'ya da Mehmet Topal'a da Servet'e de biraz daha beklemelerini tavsiye etmek çok daha doğru. Gelirse değerlendiririz. Eğer onların çıkarına, Galatasaray'ın çıkarına bir olay ise hep birlikte karar vereceğiz. Futbolcu transferini esir ticareti olarak görmemek lazım. Futbolcunun düşüncelerine saygı göstermek lazım.'' Sezgin, Hakan Şükür ile görüşmelere en kısa zamanda başlayacaklarını da bildirdi. Teknik direktör konusunda çalışmalarının sürdüğünü anlatan Sezgin, Louis Van Gaal ile de görüşmelerinin olduğunu belirterek, ''Ama şu anda gerçekleşen bir durum yok. Olacağını da zannetmiyorum'' diye konuştu.

19.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray, Van Gaal'la görüşüyor

  Beşiktaş'tan flaş transfer müjdesi

  Millîler Almanya'da çalışıyor

  Kaptan Yusuf Şimşek Denizlispor'da kaldı

  Ümit Milliler Toulon turnuvasına hazırlanıyor

  Kerem'li Real Madrid potada ilk turda elendi

  Ciritçiler çamurlu sahada zon anlar yaşadı

  Dünyanın en güzel küçük stadı Antalya'da yapıldı

  Sahil Yolu Koşusu'nu Faslı Bannız kazandı

  Adana Demirspor taraftarı Mersin'de olay çıkardı