Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Hem okurum, hem giderim

Van’ın Gevaş ilçesinde, “Türkiye Okuyor” kampanyası kapsamında, oluşturulan projelerden biri olan “Yol Gidenin, Okumak Bilenin” projesiyle Van-Gevaş arasında 45 dakika süren yolculuk, kitap okunarak geçirilecek.



Sular seller gibi bir yarışma

SU sorununda kamuoyu duyarlılığı oluşturmak amacıyla “Su, Yaşam ve Sürdürülebilir Kalkınma Ulusal Film Yarışması” düzenlenecek.



RİSÂLE-İ NUR YARIŞMALARI DEVAM EDİYOR

GEÇTİĞİMİZ hafta sonu Antalya’dan, Burdur’dan, Denizli’den, Isparta’dan, Muğla’dan gençler, Bediüzzaman Sadi Nursi’nin “Yıldız Sarayına değişmem” dediği Barla’daki Yeni Asya Barla Sosyal Tesislerinde tertiplenen Risale-i Nur Bilgi Yarışmasına katıldılar.



Konya’nın yeni müze ihtiyacı

KONYA Müze Müdürü Yusuf Benli, yaklaşık 10 bin yıllık tarihe sahip Konya’da, içinde Çatalhöyük’ten çıkan eserlerin de bulanacağı en az 25 bin metrekare büyüklüğünde bir müzenin kurulması gerektiğini bildirdi. Benli, Konya’nın sahip olduğu tarihi zenginlikle Türkiye’nin gözde şehirleri arasında yer aldığını, bunun önemli bir ayrıcalık olduğunu belirtti.



Bir Kutlu Doğum programının ardından

Mayıs ayı gül kokularıyla gelse de bütün İslâm coğrafyasına, gül kokuları Nisan ayından itibaren sirayet etmeye başladı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler