Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

RİSÂLE-İ NUR YARIŞMALARI DEVAM EDİYOR

GEÇTİĞİMİZ hafta sonu Antalya’dan, Burdur’dan, Denizli’den, Isparta’dan, Muğla’dan gençler, Bediüzzaman Sadi Nursi’nin “Yıldız Sarayına değişmem” dediği Barla’daki Yeni Asya Barla Sosyal Tesislerinde tertiplenen Risale-i Nur Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Üniversite katagorisinde Asa-yı Musa ve Hizmet Rehberinden yarışan öğrencilerden birinci ve üçüncü Antalya’dan, ikinci Isparta’dan çıktı. Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye dijital fotoğraf makinesi, üçüncüye de yarım altın hediye edildi.

Lise kategorsinde ise, İman ve Küfür Muvazeneleri adlı eserden birinciliği ve ikinciliği Antalya, üçüncülüğü de Isparta aldı. Birinciye dijital fotoğraf makinesi, ikinciye yarım, üçüncüye ise çeyrek altın verildi.

İlköğretimde de, Bediüzzaman’ın Barla Hayatı kapsamında sorulan sorularda Muğla birinci olurken, ikinciliği Antalya, üçüncülüğü ise Isparta aldı. Birinci tam altın alırken, ikinci yarım, üçüncü ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Ayrıca katılan tüm yarışmacılara Barla Hatırası bir saat hediye edilirken, Çam Dağı büyüklüğündeki yüreğe sahip en küçük katılımcılara özel hediyeler takdim edildi, teşekkür konuşmalarının ardından önümüzdeki yıl tekrar buluşmak temennisiyle program sona erdi.

Hasan Avkan / Antalya

21.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Hem okurum, hem giderim

  Sular seller gibi bir yarışma

  RİSÂLE-İ NUR YARIŞMALARI DEVAM EDİYOR

  Konya’nın yeni müze ihtiyacı

  Bir Kutlu Doğum programının ardından