Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Sular seller gibi bir yarışma

SU sorununda kamuoyu duyarlılığı oluşturmak amacıyla “Su, Yaşam ve Sürdürülebilir Kalkınma Ulusal Film Yarışması” düzenlenecek.

Alınan bilgiye göre, VTR Araştırma Yapım Yönetim tarafından Türkiye Yerel Gündem 21 Programı, Habitat İçin Gençlik Derneği, Babil Platformu ve Avrupa Su Dayanışması ortaklığıyla düzenlenen yarışma, gelecek yıl İstanbul’da yapılacak 5. Dünya Su Forumu’na paralel faaliyet olan 2. Su ve Sinema Buluşması’nın Türkiye ayağı olma özelliği taşıyor.

Yarışma, 1 Ocak 2005’ten sonra gerçekleştirilen “kamu yararı spotları”, “belgesel, kurmaca ve animasyon filmler”, “eğitim ve bilim filmleri” olmak üzere 3 kategoride herkesin katılımına açık olacak.

Yarışma ve yarışma dışı bölümler için son başvuru tarihi 15 Kasım 2008 olarak belirlendi. Seçilen filmlerin gösterimi ve ödül töreni, 2009 yılının Şubat ayında yapılacak. Ulusal yarışmada ödül alan filmler, uluslar arası yarışmaya Türkiye finalistleri olarak katılabilecek. 2. Su ve Sinema Buluşması Uluslararası Yarışma’da, İstanbul, Nijerya, Torino, Paris, Verviers, Montreal, Marsilya, Meksiko City, Quebec ve Zaragoza’da seçilmiş ödüllü filmler, finalist olarak yarışacak.

/ İstanbul

21.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Hem okurum, hem giderim

  Sular seller gibi bir yarışma

  RİSÂLE-İ NUR YARIŞMALARI DEVAM EDİYOR

  Konya’nın yeni müze ihtiyacı

  Bir Kutlu Doğum programının ardından