Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Soylu: Birlik siyaseti arıyorum

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’Ayrılığın, bölünmüşlüğün, kavganın olduğu bir siyaset değil, birlik ve beraberliğin olduğu bir siyaset anlayışı arıyorum’’ dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’Ayrılığın, bölünmüşlüğün, kavganın olduğu bir siyaset değil, birlik ve beraberliğin olduğu bir siyaset anlayışı arıyorum’’ dedi. Soylu, partisinin, Yıldız Düğün Salonu’nda düzenlenen Çatalca ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, 22 Temmuz seçimlerinden sonra olağan kongresini yapan partisinin, bugün ilk ilçe kongresini gerçekleştirdiğini belirtti.

Çatalca’nın, partisi açısından önemli olduğunu ifade eden Soylu, ‘’Çatalca, Demokrat Parti açısından, Adalet Partisi açısından, Doğru Yol Partisi açısından önemli bir yerdir ve İstanbul’da bizim en önemli kalelerimizden bir tanesidir. Onun için Türkiye’de Çatalca’dan başlattığımız bu projeyi önemsiyorum. Burada yaşadığımız heyecanın bütün Türkiye’ye bir demokrasi heyecanı olarak yayılacağına inanıyorum’’ dedi.

Soylu, Türkiye’de gerçekleştirdikleri ‘’Beyaz Yürüyüş’’le yeni bir siyaset anlayışı geliştirdiklerini ifade ederek, ‘’İçinde yetiştiğim, büyüdüğüm bu partiye inanıyorum. Gençlerimizin, kadınlarımızın, işçinin, emeklinin, tüm vatandaşlarımızın bireysel hak ve özgürlüklerini yeniden bu partiyle bulacaklarına inanıyorum’’ diye konuştu.

Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada da eski Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Tansu Çiller’e partinin başına dönmesine ilişkin yapılan çağrının ‘’demokratik bir nezaket’’ olduğunu söyledi. Bunu kimsenin, demokratik bir nezaket dışında ve yeni bir demokrasi anlayışı dışında değerlendirmemesi gerektiğini dile getiren Soylu, ‘’Ben siyasette iddia ve irade sahibi bir insanım. Bugüne kadar geldiğim yerlerin hepsinde bunu gösterdim. Ayrılığın, bölünmüşlüğün, kavganın olduğu bir siyaset değil, birlik ve beraberliğin olduğu bir siyaset anlayışını arıyorum’’ dedi.

/ İstanbul

31.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Haydi sigarayla savaşalım!

  İLÂCA SİGARADAN DAHA AZ PARA HARCANIYOR

  Piknik alanlarına ilâçlama

  ‘Kene’ye yanlış yapılıyor

  AB değerleriyle yarışacaklar

  Yeni Asya'dan kermes

  17 milyon tiryaki var

  Başsavcı Yalçınkaya mütalâasını verdi

  AB için din belirleyici değil

  Deniz Baykal: Din hepimizin

  Gidilecek çok yolumuz var

  TRT'ye Kürtçe yayın izni

  Hristofyas: Kıbrıs’ta yeni ortak devleti kabul etmeyiz

  Soylu: Birlik siyaseti arıyorum

  Türk-Alman Üniversitesi 2009’da İzmir’de açılacak

  Silifke DP’ye taze kan

  Kirazlı, yıllar sonra yeniden kirazlandı

  Çölleşme kapımıza dayandı

  Çevre gününde öğrenciler temizlik yapacak

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır