Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray teknik direktör arıyor

ADNAN POLAT YÖNETİMİ YENİ SEZON İÇİN TAKIMIN BAŞINA GETİRECEĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ BİR HAFTA İÇİNDE BELİRLEMEK İÇİN YOĞUN ÇABA HARCIYOR. FUTBOL A.Ş GENEL MÜDÜRÜ ADNAN SEZGİN, ÇALIŞMALARIN SÜRDÜĞÜNÜ, İSTANBUL'DA BULUNAN ALMAN TEKNİK ADAM MİCHAEL SKİBBE'NİN DE ADAYLARDAN BİRİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

GALATASARAY, yeni sezon için takımın başına getireceği teknik direktörü 1 hafta içinde belirlemek için çaba harcıyor. Teknik direktörü belirlemek için büyük çaba harcayan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ''Bir hafta içinde yeni teknik direktörümüz şekillenir'' açıklamasını yaptı. Bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Adnan Sezgin, Alman teknik direktör Michael Skibbe'nin de adaylardan birisi olduğunu ifade etti.

CAMİA PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

Öte yandan Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü, sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda kişinin katılımıyla yapıldı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen güne, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Candan Erçetin, kulübün eski başkanları ile yöneticilerinin yanı sıra sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda kişi katıldı. Törende bulunan en yaşlı üye Ali Tanrıyar'ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla başlayan günde, Galatasaray Lisesi'nde 50. yılını dolduran mezunlara Candan Erçetin tarafından plaket verildi. Galatasaray Lisesi'nin büyük kapılarının açıldığı günde, sarı-kırmızılılar yoğun ilgi gösterdi. Lisenin bahçelerine kurulan stant ve masalarda katılımcılara hizmet sunuldu.

POLAT: ÇOK HOŞ BİR GÜN

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pilav yiyen Adnan Polat, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü'nde her yıl bütün Galatasaraylıların bir araya geldiğini ifade ederek, ''Özellikle Galatasaray Lisesi mezunları ve çevrelerinin bir araya geldiği, Galatasaray birlikteliğinin sosyal boyutunun olduğu bir gün. Çok hoş bir gün'' dedi. Polat, Büyük Erkekler Deplasmanlı 1. Sutopu Ligi'nde, dün şampiyon olan takımlarının başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Türkiye Kürek Şampiyona'sında büyük erkekler ve bayanlarda da kupa beklediklerini söyledi. Adnan Polat, teknik direktörle ilgili soruları ise cevapsız bıraktı.

02.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray teknik direktör arıyor

  Kırkpınar'a çeki düzen verilmeli

  Milliler Cenevre'ye geçti

  Selçuk ve Egemen Trabzon'dan umutlu

  Fenerbahçe'de forma satışları azalmadı

  Atletizmde 100 metrede yeni bir dünya rekoru

  Ankaraspor, Brezilyalı Alanzihno ile ilgileniyor

  Karagümrük antrenörü Coşkun Öksöz vefa etti

  Aziz Yıldırım bugün TV'de soruları cevaplandıracak

  Emre isabetli karar

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır