Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Emre isabetli karar

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferi bizim için sürpriz olmadı. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, öteden beri bu futbolcunun Fenerbahçe'de oynaması için çırpınıp duruyordu. İki yıl önce de böyle bir girişimde bulunmuş ama o günkü şartlarda bonservis ücretinin çok pahalı olması yüzünden transferi askıya alınmıştı.

Şimdi herkesin aklındaki soru; Emre Fenerbahçe'ye faydalı olur mu? Tabi ki olur. Sağılıklı bir Emre Fenerbahçe'nin oynadığı futbola bir canlılık, bir hareketlilik getirir. Bilindiği gibi Fenerbahçe savunmadan orta sahaya çıkarken en az 3-4 top çevirerek bunu gerçekleştiriyor. Bu ağır futbol seyirci tarafından da sürekli eleştiri konusu oluyordu. Halbuki Emre aldığı her topu süratle orta sahadan ileriye taşıyarak takımını hücuma kaldırabiliyor.

Emre'nin gelmesiyle Alex'in orta sahadaki yükü de bir hayli azalacak. Brezilyalı yıldız rakip peşinde koşmayacağı için Fenerbahçe'deki son sezonunda altın yılını yaşayabilir. Emre, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'un sakatlanmasından sonra pek verim alamadığı sol kanada yeniden bir canlılık getirecek. Bu bölgede Emre-Carlos ikilisinin rakip savunmalara bir hayli sıkıntı vereceğini söyleyebilirim.

Fenerbahçe'nin en büyük korkusu Emre'nin sezon içinde çok sık sakatlanması. Bu yüzden her yıl 3-4 ay kronik sakatlık yüzünden forma giyemiyor. Newcastle United'ta sürekli olarak ilk 11'de yer alamamasının asıl sebebi bu sakatlığı. Emre, bu olumsuz yönünü atlatabilirse Fenerbahçe'nin dinamosu olmaya adaydır.

Teknik Direktör Zico da Emre'nin futbolunu beğeniyor. A Milli Takımın maçlarında Emre'yie özel bir ilgi ile izlediğini yakın çevresi söylüyor. Emre'nin bir avantajı ise Zico gibi futbolu çok iyi bilen bir hoca ile çalışacak olması. Tatlı dilli Zico, Emre ile bu sezon büyük başarılara imza atacak gibi görünüyor.

EROL DOYURAN

02.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray teknik direktör arıyor

  Kırkpınar'a çeki düzen verilmeli

  Milliler Cenevre'ye geçti

  Selçuk ve Egemen Trabzon'dan umutlu

  Fenerbahçe'de forma satışları azalmadı

  Atletizmde 100 metrede yeni bir dünya rekoru

  Ankaraspor, Brezilyalı Alanzihno ile ilgileniyor

  Karagümrük antrenörü Coşkun Öksöz vefa etti

  Aziz Yıldırım bugün TV'de soruları cevaplandıracak

  Emre isabetli karar

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır