Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Başbakan Erdoğan: Bize tatil yok

Başbakan Erdoğan, “Okullar tatil oluyor ama hükümetimiz tatile çıkmıyor. Aynı hızla yatırımlara devam ediyor, gece gündüz demeden milletimizin huzur ve refahı için emek sarf ediyor” dedi. Bu arada Erdoğan, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Türkiye-Hırvatistan maçını izlemek üzere Avusturya’ya gidecek.

Başbakan Erdoğan, “Okullar tatil oluyor ama Hükümetimiz tatile çıkmıyor. Aynı hızla yatırımlara devam ediyor, gece gündüz demeden milletimizin huzur ve refahı için emek sarf ediyor” dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmaya, eğitimle ilgili yürüttükleri çalışmaları anlatarak başladı. Bütçedeki eğitimin payını birinci sıraya yükseltmekle yetinmediklerini, millet ile devletin ülkenin geleceğine birlikte sahip çıkması için muazzam bir eğitim seferberliği başlattıklarını ifade eden Erdoğan, “Burada en çok bizi onurlandıran mesele şu oldu: Siz milletin hukukuna sahip çıkarsanız millet de sizin hukukunuza sahip çıkıyor. Milletimiz, devletinin her türlü imkanları kullanarak cansiparane hizmet ettiğini görünce, kendi kaynaklarını seferber etmekten çekinmiyor. Devletin bütçesinin kuruşu kuruşuna ülkeye hizmet için harcandığını gören milletimiz, elindeki imkanlarını da devletle paylaşıyor” dedi. Erdoğan, özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinde metruk durumda bulunan binlerce köy okulunu yeniden eğitim verebilir duruma getirdiklerini bildirerek, ‘’Bunları neden okullar açılırken değil de okullar tatil olurken anlatıyorum? Okullar tatil oluyor ama Hükümetimiz tatile çıkmıyor. Aynı hızla yatırımlara devam ediyor, gece gündüz demeden milletimizin huzur ve refahı için emek sarf ediyor. İşte, bunun için anlatıyorum’’ dedi.

Avrupa Futbol Şampiyonasında çeyrek finale kalan Milli Takımı da kutlayan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: “Başarı için sadece 90 dakika yeterli değil, son nefese kadar bu işi sürdürmek gerekiyor. Sporcularımızın geçen pazar akşamı ispatladıkları en önemli gerçek şudur: Başarmayı hak ettiğinizi düşünüyorsanız asla mücadeleyi bırakmayacaksınız. Kendinize güveniyorsanız, arkanızdaki büyük millet size güveniyorsa, mücadeleden yılmayacak, hedefe ulaşmak için canınızı dişinize takacaksınız. Yaşadığınız zorluklar, uğradığınız haksızlıklar sizi asla yolunuzdan çevirmeyecek. bize düşen, yeterince gayret etmek ve alın teri dökmektir. Bu sporda da siyasette de devlet yönetiminde de böyledir.’’

/ Ankara

18.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Her sınıfta sınav var

  RANTİYE PARADAN PARA KAZANIYOR

  MAZLUMDER: Sevmeme hakkı var

  AİHM’den Türkiye’ye Hizbullah cezası

  İki fasıl daha açıldı

  Başbakan Erdoğan: Bize tatil yok

  AKP’nin savunması Başsavcılıkta

  Dershanesiz il yok

  Temsilcilerimiz Şanlıurfa’da buluştu

  ÖSS şebekesi adliyeye sevk edildi

  Demokrasi raydan çıkarıldı

  “Savunma” yerine “cevap” tanımlaması

  Üniversite mezunları işsiz

  Yeni üniversiteler kadro bekliyor

  Soylu, bugün Balıkesir’de

  Ormanları insanlar yakıyor

  Kayseri, sağlıkta bölgesinin gözdesi

  Tarihî Işıklar Lisesi Hava Kuvvetlerine geçiyor

  Dalgıç, boğularak öldü

  Balıklar, gen bankasında korunacak

  Ne olacak YouTube’un hali?

  Alternatif turizmi keşfedelim

  Honda’dan ilk hidrojen otomobil

  Yetim kuşlara CD ile eğitim

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır