Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Gurbetçi borç alarak geliyor

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan gurbetçiler, baba ocağı Türkiye’ye, çalıştıkları ülkelerdeki bankalardan kredi alarak geliyor. Gurbetçiler, Avrupa’da yaşayan Türklerin birçoğunun ekonomik durumunun iyi olmadığını söylediler.


‘Alelacele sigorta’ya gözaltı

ESKİŞEHİR'DE Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasası’nın uygulamaya girdiği 1 Mayıstan bir ay önce, Nisan ayında 15 bin 668 kişinin sigorta

Şekerdeki enflasyon ürküttü

SELÇUK Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu’nun yaptığı araştırmaya göre, toplam enflasyonun y


  Tekel'in sigara bölümü de özelleştirildi

TEKEL'İN sigara bölümü, dün imzalanan sözleşmeyle birlikte British American Tobacco’ya (BAT) devredildi.


  İhracatçılar Birliği başkan seçti

ANTALYA Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birliği (AYMSİB) Başkanlığına Mustafa Satıcı yeniden seçildi. AYMSİB Genel Kurulu, birlik toplantı salonunda 29 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.


  KESK'ten tepki

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 4688 sayılı yasanın bazı maddelerinin değiştirilmesine yönelik hazırladığı 19 maddelik taslağa, KESK’ten eleştiri geldi.


  Memur sendikacılığında değişim hazırlığı

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nun uygulanmasında kaynaklanan sıkıntıların aşılması amacıyla memur sendikacılığında bir dizi değişimi içeren taslak hazırladı.


  ASO, artık ‘akıllı’ binasında

ANKARA Sanayi Odasının (ASO), yaklaşık 8 milyon dolara mal olan ‘’akıllı’’ hizmet binası tamamlandı.


  İstanbul'un tanıtımına vergi indirimi

İSTANBUL'UN 2010 yılı Avrupa Kültür Başşehri olarak hazırlanmasına yönelik proje ve faaliyetlere destek amacıyla 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren yapılacak bağış ve yardımlar ile sponsorluk harcamalarının tamamı, yıllık gelir vergisi beyannamesinde bildirilecek gelirlerden indirilebilecek.


  En iyi 100 otel arasında 17 Türk oteli var

DÜNYANIN büyük tur operatörlerinden TUI’nin yaptığı misafir memnuniyeti anket çalışması sonucu, dünyanın en iyi 100 oteli arasında 17 Türk oteli yer aldı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır