"Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

‘Yalancı bahar’ bitti

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, ekonomide büyümenin durduğunu, enflasyon hedefinin şaştığını belirterek, “Kişi başına harcama ve satın alma paritesi bakımından Türkiye Avrupa’daki 35 ülke arasında 30’uncu sıraya yerleşti. Türk ekonomisinde bir yalancı bahar yaşanmaktadır’”dedi.


Demokrasiye sarılacağız

Polis Akademisi’nin mezuniyet töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, “Demokrasiyi her şeyin üzerinde tutacağız. Emniyeti, hukuku, adaleti her şeyin üzeri

NİŞANYAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

CHP Selçuk İlçe Teşkilâtı, İzmir’in Selçuk ilçesi Şirince Köyünde oturan ve otel işletmeciliği yapan yazar Sevan Nişanyan hakkında, Selçuk Cumhuriyet


  Açılış bombası pahalıya patladı

KONYA'DA, bir alış veriş merkezinin açılışında, süsleme amaçlı kullanılan ve içlerinin gaz dolu olduğu belirtilen balonların bir bölümünün patlaması üzerine, çoğu çocuk 33 kişi yaralandı.


  Çocukların aileye ihtiyacı var

KOCAELİ Valiliği’nce gerçekleştirilen Kocaeli Çocuk Koruma Sistemi toplantılarında Kocaeli ve Türkiye’deki sosyal hizmetler tartışıldı.


  Orman yangını söndürüldü

BODRUM'DA bağlı Mumcular beldesi Pınarlıbelen mevkiinde orman yangını çıktı.


  Minibüs taramaya 9 gözaltı

VAN Erciş kara yolu üzerinde Çakırbey köyü yakınlarındaki silâhlı saldırıyla ilgili 9 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


  Arkeoloji kütüphanesine yabancılar ilgi gösteriyor

İZMİR'İN Selçuk ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki ABD’li Janet Crisler’in, vefat eden arkeolog kocasının vasiyeti üzerine kurduğu arkeoloji kütüphanesinde çeşitli ülkelerden gelen bilim adamları araştırma yapıyor.


  Bilişim hızında birinciyiz

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım, ‘’Bilişimle ilgili gelişmelerde Türkiye, bilgisayarlaşma ve internet erişim oranında Avrupa’da 1 numara, son 5 yılda artış hızının gelişimi 1 numara. Uygulamalarda dünyada 8. sıraya yükseldik’’ dedi.


  ‘Verilmeyecek bir hesabım yok’

BAŞBAKANLIK eski Özel Kalem Müdürü Hikmet Bulduk, hakkındaki iddialarla ilgili olarak, ‘’Devlet memurluğu süresince verilemeyecek hesabı olmadığını’’ belirtti.


  Yazıcıoğlu: Türkiye'nin birliğe ihtiyacı var

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye’nin daha çok istikrara, daha çok birliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.


  Kıbrıs’ta ihtiyatlı iyimserlik

KIBRIS Rum yönetimi Meclis Başkanı Marios Garoyan, 1 Temmuz’da KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas’ın yapacağı görüşmenin sonuçlarının ‘’Türk tarafının tutumuna bağlı olduğunu’’ savundu.


  Laikliği koruyalım derken demokrasi çiğneniyor

SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Recai Kutan, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin(AKP) kapatılmasına karşı olduğunu belirterek, “AK Parti’nin kapatılmak istenmesi parlamenter demokratik sistem açısından son derece kaygı verici.


  İşkence yapılabileceği düşüncesi kabul edilemez

TBMM İNSAN Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Türkiye’de son yıllarda işkence ile ilgili sorunların çok büyük ölçüde azaldığını söyledi.


  Amblemi ‘Güneş’ olan Yeni Parti kuruldu

İÇİŞLERİ Bakanlığı’na ‘’Yeni Parti’’ ismiyle bir partinin kuruluş dilekçesi verildi. Alınan bilgiye göre, amblemi ‘’Güneş’’ olan Yeni Parti’nin 32 kurucusu arasında ilk sırada Alpertunga Aykaş ve Mehmet Ali Tunç yer aldı.


  Bir terörist ölü ele geçirildi

BİNGÖL'ÜN Kiğı ilçesinde bir güvenlik görevlisinin yaralandığı çatışmanın ardından bölgede başlatılan operasyonda, bir terörist ölü ele geçirildi.


  Taciz ateşinde 2 er yaralandı

SİİRT'İN Eruh ilçesine bağlı Görendoruk Köyü Jandarma Karakoluna terör örgütü militanlarınca taciz ateşi açıldı.


  Uzman çavuş şehit düşt

BATMAN'IN Sason ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş Önder Ahlat (30), arkadaşının silâhından çıkan kaza kurşunuyla şehit oldu.


  Cipte kalaşnikof ele geçirildi

ÜMRANİYE'DE, ilçede uygulama yapan motorize polis ekipleri, Haldun Alagaş Spor Tesisleri arkasında durumundan şüphelendikleri bir cipi durdurdu.


  Hükümlülere bilgisayar odası

HATAY'IN İskenderun ilçesinde M Tipi Kapalı Cezaevi’ne yaptırılan bilgisayar odası düzenlenen törene hizmete açıldı.


  ‘Eczacılarla Pazartesi günü görüşeceğiz’

Çalişma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) ilaç alım protokolü ile ilgili yapılacak teknik çalışmanın ardından Pazartesi günü Türk Eczacıları Birliği yetkilileriyle bir araya geleceklerini bildirdi.


  Eski bakandan yeni hükümet senaryosu

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mustafa Kul, TBMM kulislerinden edindiği izlenime göre, AKP’den kopacak 104 milletvekilinin de katılımıyla yeni bir siyasî parti kurulacağını, bu siyasî partinin yanı sıra CHP ve MHP’nin de katılımıyla oluşacak üçlü ittifakın yeni hükümeti oluşturacaklarını ileri sürdü.


  Isırgan Karadeniz’in pamuğu olacak

Karadeniz Bölgesi’nde hem fındık ve tütüne alternatif olarak, hem de tekstil sektörü için ısırgan yetiştiriciliğini teşvik amacıyla bir proje çalışması başlatıldığı bildirildi.


  Ardıç ağacı, ardıç kuşuna muhtaç olmadan çoğalabilecek

Anadolu’nun simgesi ardıç ağaçlarının, tohumların sun'î yolla toksinlenmesi sağlanarak tüplerde elde edilen fidanlarla ormanlaşmaya başladığı bildirildi.


  Keklikler gizlice tabiata bırakılıyor

Tarim zararlılarıyla biyolojik mücadele için yetiştirilen keklikler, keklik meraklısı bilinçsiz vatandaşların hedefi haline gelmemeleri için tabiata gizlice bırakılıyor.


  Gümüşkanat'ın saklı şelâlesi

Bıtlıs’ın Mutki ilçesinde bağlı Gümüşkanat Köyü yakınlarında bulunan şelâlenin, Türkiye’nin en uzun şelâlelerinden biri olabileceği bildirildi.


  “Şehabettin Bilgisu Çevre Ödülleri” sahiplerini buldu

ÇEVRE ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, ‘’Türkiye, çevre ile kalkınmayı bağdaştırma gayretinde, hızlı ve dinamik bir gelişme sürecinde bulunmaktadır’’ dedi.


  Bol bol taze sebze ve meyve yiyin

VÜCUDUN yüksek düzeyde tahrip edici özelliği bulunan ‘’Serbest radikaller’’den korunması için antioksidan kaynağı olan taze sebze ve meyvelerin tüketilmesi gerektiği bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır