"Gerçekten" haber verir 20 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Güiza'nın hedefi 25 gol

FENERBAHÇE'NİN İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'nın Marca gezatesinde yayınlanan demecinde, ''Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar'' dedi.

Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik odada kaldığını belirterek, ''Luis'ten istedim ve problemsiz bana tek kişilik oda verdiler. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev ve Audi Q7 araba verdi. Eğer İspanya'da futbolculara iyi davranılıyorsa burada iki katı! Daha fazla ne istenebilir?'' şeklinde konuştu.

100 KİŞİYLE KAMP YAPIYORUZ

Fenerbahçe'nin, İspanya'nın dünyaca ünlü kulüpleri Real Madrid veya Barcelona'dan farklı olmadığını savunan Güiza, ''Burada, teknik ekip, güvenlik, çevirmen vs 100'e yakın kişiyiz. Üstelik İngiltere'deki gibi bizi basınla konuşturmuyorlar. Hiçbir detay gözden kaçmıyor'' değerlendirmesinde bulundu.Teknik direktör Luis Aragones'in Valencia'dan gelen teklife olumsuz cevap vermesiyle ilgili, ''Neyse ki kalıyor. Beni tanıyan, İspanyol bir teknik direktörü tercih ediyorum. Bana burada çok iyi günler yaşayacağımızı söyledi'' dedi.

ALBELDA ALINIRSA ÇOK İYİ OLUR

Bu arada Fenerbahçe'nin Valencia'dan Albelda'yı istediği iddialarıyla ilgili, ''Temenni ediyorum ki Albelda'yı alırlar'' diyen İspanyol golcü, ''Defans ağırlıklı bir ortasaha oyuncusu arıyorlar. Ondan daha iyi kim var. Üstelik burada bir İspanyol'un daha gelmesi benim için harika bir lüks olur'' diye ekledi. Şampiyonlar Ligi'nde oynama düşüncesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Güiza, ayrıca gelecek sezon için Fenerbahçe'de 25 gol atacağını iddia etti. İspanyol futbolcu ayrıca, Avusturya'daki kampın haftasonunda tamamlanıp pazar günü İstanbul'a gideceklerini, eşi, 2 çocuğu, annesi ve kayınpederinin de İstanbul'a geleceğini ifade etti.

20.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Güiza'nın hedefi 25 gol

  Deivid: Pes etmedim, geriden başlıyorum

  EFSANE TAKIM HACETTEPE GERİ DÖNDÜ

  Demirören: Sinan Engin devam edecek

  Sivas'ın 3. Avrupa sınavı bugün

  Erhan Albayrak Konya'da

  Alex, bu sezon 10 numaralı forma ile sahaya çıkacak

  Boğaziçi Yüzme Yarışına bakan Tüzmen de katılacak

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır