"Gerçekten" haber verir 20 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas'ın 3. Avrupa sınavı bugün

UEFA Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında bugün Portekiz temsilcisi SC Braga ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşma ile Avrupa kupalarındaki 3. sınavına çıkacak.

41 yıllık tarihinde ilk kez, UEFA Intertoto Kupası 2. turunda Karadağ ekibi OFK Grbalj ile oynadığı 2 maç ile Avrupa arenasına çıkan Sivasspor, kupanın 3. turunda SC Braga ile bugün oynayacağı maçla, Avrupa kupalarındaki 3. sınavını verecek. OFK Grbalj ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp, iç sahada rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, sahasında konuk edeceği Portekiz ekibi SC Braga'yı da mağlup ederek Avrupa kupalarındaki 2. galibiyetine imza atmak istiyor. Sivaslı futbolseverlere geçen hafta OKF Grbalj karşısında elde ettiği 1-0'lık galibiyetle Avrupa kupalarında ilk kez zafer sevinci yaşatan Sivasspor, Braga'yı da yenerek hem taraftarına Avrupa arenasında 2. kez galibiyet coşkusu yaşatmayı, hem de Portekiz'de oynanacak rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçı, İskoçyalı hakem Douglas McDonald yönetecek.

20.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Güiza'nın hedefi 25 gol

  Deivid: Pes etmedim, geriden başlıyorum

  EFSANE TAKIM HACETTEPE GERİ DÖNDÜ

  Demirören: Sinan Engin devam edecek

  Sivas'ın 3. Avrupa sınavı bugün

  Erhan Albayrak Konya'da

  Alex, bu sezon 10 numaralı forma ile sahaya çıkacak

  Boğaziçi Yüzme Yarışına bakan Tüzmen de katılacak

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır