"Gerçekten" haber verir 20 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Benzin satışı düştü, taşıt sayısı arttı

Artan ham petrol fiyatlarının yanı sıra yüksek vergi oranları sebebiyle dünyanın en pahalı benzinini tüketen ülkelerden biri olan Türkiye’de yılın ilk 5 ayında benzin satışları, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 düştü.


Türkiye’de, 3-4 hava yolu şirketi kalır

PEGASUS Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, yakıt fiyatlarındaki her 10 dolar farkın sektöre 300 milyon dolar ilâve fatura getirdiğini ve

KEY ödemeleri 28 Temmuz’da

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, ilgili Kanunu Cumhurbaşkanı’nın onaylaması halinde Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerine 28 Temmuz’da


  TMO, spekülatörlere izin vermeyecek

TOPRAK Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, üretici lehine işleyen bir piyasa söz konusu olduğu için henüz müdahale fiyatı açıklamaya gerek görülmediğini, ‘’piyasanın üretici lehine işlediği bir süreçte fiyat açıklamamanın da bir müdahale yöntemi olduğunu’’ belirtirken, üretici mağduriyetinin hissedildiği noktada kesinlikle müdahale fiyatı açıklanacağını bildirdi.


  FAO: Tahıl üretimi bu yıl artacak

BM'YE bağlı Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), dünyada tahıl üretiminin bu yıl rekor düzeyde artacağının tahmin edildiğini, ancak uluslar arası tahıl fiyatlarının büyük ihtimalle yüksekliğini koruyacağını bildirdi.


  35 il, 210 ilçede çiftçiye kuraklık ödemesi

BU yıl ilkbahar döneminde yaşanan kuraklıktan zarar gören çiftçilere hibe niteliğinde nakdi destek verilecek, ayrıca tarımsal kredi borçları da vade tarihinden itibaren bir yıl süreyle ertelenecek.


  SGK prim borcu olan esnafa kredi müjdesi

EMEKLİLİĞİNİ hak etmiş ancak SSK veya BağKur’a olan prim borçlarını ödeyemeyecek durumdaki esnaf ve sanatkara Ziraat Bankası kredi veriyor.


  THY, bütün ticarî havaalanlarına uçabilecek

TÜRK Hava Yolları (THY) pilotları, montajı sonbaharda yapılacak gelişmiş uçuş simülatörü sayesinde bütün ticarî havaalanlarına uçabilecek.


  Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı kuruldu

64 yıllık tarihi boyunca sadece gıda ürünleri değil, aynı zamanda bilgi, tecrübe ve teknoloji de üreten Ülker, bugüne kadar oluşturduğu “gıda hafızasını”, kurucusu Sabri Ülker’in adını taşıyan Gıda Araştırmaları Enstitüsü’ne aktaracak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır