"Gerçekten" haber verir 22 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİNCOLN SERTLİKTEN YAKINDI

GALATASARAY'IN Brezilyalı futbolcusu Casio Lincoln, kendisine yapılan çok sert fauller nedeniyle yaşadığı sakatlıklar yüzünden geçen sezonun istediği gibi geçmediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Almanya kampında GS TV'ye açıklama yapan Lincoln, geçen sezon hep maç içinde sakatlandığını belirterek, ''Bana karşı gerçekten çok sert fauller yapıldı. Maçlar dahilindeki sakatlanmaların dışında ciddi sorunlar yaşamadım. Bu sakatlıklar nedeniyle geçtiğimiz sezon için 'Evet benim istediğim gibi geçti' diyemem'' dedi. Geçen sezon takımda bir çok arkadaşının kendisi gibi ağır sakatlıklar yaşadığını belirten Brezilyalı yıldız, şöyle devam etti:

ÇALIŞARAK ŞAMPİYON OLDUK

''Basının bu noktada Galatasaray'ın aleyhine bir tutum izlediğini gözlemledik, ancak buna karşılık biz çok çalıştık. Takımı oluşturan herkes gerçekten kazanmak istedi ve biz çok çalışarak şampiyon olduk. Şampiyonluğu takım olarak hak ettik. Geçen sezon çok zor zamanlar geçirdik. 1-0 zorlukla kazandığımız birçok maç oldu ama bu maçlarda aldığımız puanlar bizi şampiyonluğa götürdü. Geçen sezon Gençlerbirliği maçı bende gerçekten çok fazla yer etmiş bir maçtır. Hatta o maçtaki formalardan birini yıkamadım ve evde aynı çamurla saklıyorum. Çerçeve yaptırdım ve duvarımda duruyor. Şampiyonluk yolunda unutulmaz bir maçtı.''

8 YILDIR AİLEMDEN UZAKTAYIM

Lincoln, Brezilya'da yaşadığı bölgesel şampiyonluklardan sonra Schalke'de iki kez kupa kaldırma şansına eriştiğini hatırlatarak, ''Fakat hiç ulusal bir ligin şampiyonu olmamıştım. Benim için gerçekten çok değişik bir heyecandı. O gece kaldırdığım kupanın, benim kaldırdığım ilk ulusal lig şampiyonluğu olması açısından çok büyük önemi vardı'' diye konuştu. Brezilya'dan geç döndüğü için yeni sezon hazırlıklarına geç başlayan Lincoln, ailesinin yanında şarj olduğunu ve yeni sezona hazırlanmaya çalıştığını söyledi. Kendisi için ailesinin çok önemli olduğunu kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''Öyle zannediyorum ki, bunu da herkes biliyor. Ben yaklaşık 7-8 senedir evimden uzakta, Avrupa da top oynuyorum ve ailemi ancak sezon sonlarında görüyorum. Ailemi gördüğüm kısa dönem için kendimi şarj etme dönemi diyebilirim. Yine bu sene kendimi ailemin yanında bir süre şarj edebildikten sonra döndüm'' şeklinde konuştu.

BU SEZON ÇOK ZOR OLACAK

Lincoln, kampta iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, ''Hiç kimse biz geçen yıl şampiyon olduk diye bu sene kolayca şampiyon olacağımızı düşünmesin'' dedi. ''Şampiyon olmuş bir takımın başında her zaman daha büyük dertler ve daha büyük sorunlar vardır'' diyen Brezilyalı futbolcu, ''Biz bu nedenle daha fazla çalışmalıyız ki, bu şampiyonluk unvanımızı elimizde tutmayı becerebilelim. Bu yıl bizim için çok zor olacak." şeklinde konuştu.

22.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu sezon şampiyon olmalıyız

  Sarvan: Hiçbir hakeme ayrıcalık yok

  LİNCOLN SERTLİKTEN YAKINDI

  Beşiktaş Gökhan Zan'la anlaştı

  Sivasspor İntertoto'da turu zora soktu

  Mavi Jeans Basketbol Kampı Pazar'a başlıyor

  F.Bahçe'de kombine kar satışı 27 bine ulaştı

  F.Bahçe'nin rakibi MTK Macaristan Kupasını aldı

  Makelele Paris Saint Germain'e transfer oldu

  "Oturarak Voleybol" sporu ilk defa Adana'da yapılacak

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır