"Gerçekten" haber verir 10 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Taşımacılık sektöründe yatırım zamanı

EYÜP Lojistik Kara ve Deniz Nakliyat Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Baltık, taşımacılık sektörünün önünün açık olduğunu belirterek, sektöre yatırım yapılması gerektiğini söyledi.


Çiftçi tarımda modern sulamaya geçiyor

AKSARAY Valisi Sebati Buyuran, 947 çiftçinin, yaklaşık 21 mil-yon YTL’lik kredi kullanarak modern sulama sistemleri kurduğunu ve her yıl azalan su kay

Çiftçi, Ilgın Şeker Fabrikası’nı istiyor

PANCAR Ekicileri, Danıştay İdarî Dâvâ Daireleri Kurulunun, özelleştirme programına alınmasına ilişkin Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararının yürüt


  Bursa’nın tekstil ihracatı 1 milyar doları aştı

TEKSTİL ile hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinin önemli merkezlerinden Bursa’dan, yılın 7 ayında yapılan ihracat, hazır giyim ve konfeksiyonda yüzde 4, tekstilde yüzde 6,3 oranında arttı.


  Projeyi getir, parayı al

BÖLGESEL bazda 2009 yılı sonuna kadar 26 ilde kurulacak ‘’Kalkınma Ajansları’’ kanalıyla bölgelerin kalkınmasına uygun projelere 850 milyon YTL hibe kaynak aktarılacak.


  “Türkiye, büyümede geri adım atıyor”

DOĞU ve Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu, düşük kur ve girdi maliyetlerindeki artışın Türkiye’nin küresel anlamda rekabet gücünü düşürdüğünü belirtti.


  İhracatta yeni hedef: 136 milyar dolar

DEVLET Bakanı Kürşad Tüzmen, 2002 yılında 36 milyar dolarla teslim alınan Türkiye ihracatını 2008 yılında 136 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır