"Gerçekten" haber verir 16 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kartal avantaj yakaladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bosna Hersek ekibi karşısında geçen gece alınan skorun kendileri açısından avantaj olduğunu belirterek, ‘’2-1’lik sonuç deplasman takımı için iyi skor’’ dedi.

Sivoki Brijeg’i Delgado ve Nobre’nin golleriyle yenen Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bosna Hersek’in öne çıkan bir takımı karşısında mücadele ettiklerini ifade ederek, ‘’Çok koşan, mücadele eden ve iyi futbol oynamaya çalışan bir takıma karşı galip geldik. Skor farklı olabilirdi. Ancak topa fazla hakim olamadık ve fazla top kaybı yaptık. Sonuçta kazandık. Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Futbol anlamında yapmamız gereken çok şeyin olduğunu gördük’’ diye konuştu. Rövanş maçı için avantajlı bir skor elde ettiklerini dile getiren genç teknik adam, ‘’Bu avantajı koruyup ikinci maçta skoru daha ileriye götürerek, turu atlamak istiyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Menajeri Sinan Engin ise son dakikada yenilen şansız golün morallerini bozduğunu belirterek, ‘’Siroki Brijeg küçümsenecek bir takım değil. Çok koşuyorlar. Ancak rövanş maçına daha rahat çıkacağız’’ dedi.

Siroki Brijeg’in mahalle takımı olduğu yönündeki yorumlara katılmadığını kaydeden Engin, ‘’İyi bir takım. Bizde bazı oyuncular oyuna ağırlığını koyamadı’’ derken, ‘’Son vuruşlarda bir sıkıntı var mı?’’ sorusunu ise ‘’Son vuruşlarda etkisiz bir durum var. Ancak aynı oyuncular oynayacak. Onlar da bunu giderecek’’ diye yanıtladı.

Beşiktaşlı futbolcular da alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Siyah-beyazlı takımın ilk golünü atan kaptan Delgado, maçın bekledikleri gibi geçtiğini ifade ederek, ‘’Saha şartları zorladı, ama maçı kazandık. Önemli olan kazanmaktı. İkinci karşılaşma sahamızda olacak’’ dedi. Delgado, kaptan olarak ilk resmî maçına çıktığının hatırlatılması üzerine, ‘’Kaptanlık bandıyla sahaya çıkmak benim için çok büyük bir mutluluktu’’ diye konuştu. Siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Sivok ise geçen akşamki mücadelede yüzde yüz performans gösteremediklerini dile getirerek, ‘’Bu normal bir durum. Sonuçta sezonun başındayız. Zemin şartları da iyi değildi. Buna rağmen İstanbul’a mutlu dönüyoruz’’ ifadelerini kullanırken, savunmada görev yapacağı arkadaşlarıyla ilgili soruyu ise ‘’Gol yememe konusunda savunmadaki iki kişiye değil, takımın geneline bakmak lâzım. Takım iyi oynarsa gol yemeyiz’’ dedi. Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncularından Ali Tandoğan, avantajlı skor yakaladıkları anda şansız bir gol yediklerini, ama mutlu döndüklerini ve ikinci maçta rakiplerini farklı yeneceklerini söyledi.

16.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal avantaj yakaladı

  Phelps 6’da 6 yaptı

  Özgener, Federasyon başkanlığına aday

  Yalnız boksör Yakup Kılıç

  Pekin’de bir doping skandalı daha

  Güreşte bir dönemin sonu

  Oyunlara 25 dalda devam edilecek

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır