"Gerçekten" haber verir 16 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Özgener, Federasyon başkanlığına aday

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan'ın vefatı sonrası bu görevi vekâleten üstelenen Mahmut Özgener, 19 Ağustos'ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da adaylığını koyacağını açıkladı.

Özgener, TFF'nin resmî internet sitesinde yer alan açıklamasıyla adaylığını duyururken, "Bu amaç için şahsımı destekleyen ve başkanlığa adaylığımı ilân etmem için beni yüreklendiren futbol ailesinin bütün paydaşlarına canı gönülden teşekkür ederim. 19 Ağustos'ta gerçekleşecek olan genel kurulla birlikte, Türk futbolunun başarıları için çalışmaya devam etmek adına değerli delegelerden kabul göreceğimizi ümit ediyorum" dedi. Türk futbolunun aslî önceliğinin istikrarın sağlanmasından geçtiğini savunan bir futbol gönüllüsü olarak, hem Kulüpler Birliği Vakfı, hem de 2. ve 3. lig kulüpleri tarafından 19 Ağustos Cuma günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da TFF başkanlığına aday olması için kendisine destek verildiğini dile getiren Özgener, bundan dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade etti.

16.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal avantaj yakaladı

  Phelps 6’da 6 yaptı

  Özgener, Federasyon başkanlığına aday

  Yalnız boksör Yakup Kılıç

  Pekin’de bir doping skandalı daha

  Güreşte bir dönemin sonu

  Oyunlara 25 dalda devam edilecek

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır