"Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Kaddafi’ye ‘Kayıp İmam’ celbi

LÜBNAN, Şii lideri İmam Musa Sadr’ın 30 yıl önce kaybolmasında parmağı olduğu iddiasıyla Libya lideri hakkında tutuklama kararı çıkardı.


Gürcistan krizi Sırbistan’ı gerdi

SIRBİSTAN Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın Güney Osetya ve Abhazya’yı tanımasından sonra Kafkasya’daki gelişmelerden “kaygı duyduklarını” bildirdi.

Moskova’dan Ankara’ya Montrö desteği

RUSYA'NIN Ankara Büyükelçisi Vladimir İvanovski, Montrö anlaşması konusunda Türkiye ile politikalarının bütünüyle örtüştüğünü söyleyerek, Kafkasya İst


  ABD, 2015’e karşı 2011’e razı oldu

IRAK Devlet Başkanı Celal Talabani, ABD’nin Irak’ta 2015’e kadar asker bulundurmak istediğini, ancak müzakereler sonunda 2011 üzerinde anlaşıldığını söyledi.


  Rusya’ya karşı ortak strateji

AB ve NATO ülkeleri, Rusya’nın Gürcistan’dan tek yanlı olarak bağımsızlığını ilan eden Abhazya ve Güney Osetya’yı tanımasının ardından “Moskova’ya geri adım attırmanın” ve “ortamı yumuşatmanın” yollarını arıyorlar.


  Hamaney petrol gelirlerine alternatif istedi

İRAN'IN dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, “Petrole dayalı gelirin yerini bilim ve teknolojiden elde edilecek gelir almalı” dedi.


  Suriye: Türkiye bölgesel etkinliğimizi arttırdı!

SURİYE Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Miktad, Türkiye’nin Suriye’yi Orta Doğu’da etkin rol oynaması için desteklediğini söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır