"Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş UEFA Kupası'nda Siroki Brijeg'i konuk ediyor

BEŞİKTAŞ, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanşında bugün Bosna Hersek'in Siroki Brijeg ekibi ile karşılaşacak.

BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İsviçreli hakem Rene Rogalla yönetecek. Rogalla'nın yardımcılıklarını, Jean-Paul Remy ve Thomas Habegger yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jerome Laperriere. Siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı Delgado ve Mert Nobre'nin golleriyle 2-1 kazanmıştı. Karşılaşma D Smart'tan şifreli olarak naklen yayınlanacak.

SON 5 ELEMEDE TUR ATLADI

''Kara Kartallar'', Avrupa'da mücadele ettiği son 5 ön eleme turunda da rakiplerini geçmeyi bildi. İlk olarak 1995 yılında Şampiyonlar Ligi öne elemesinde Norveç'in Rosenborg takımıyla eşleşen Beşiktaş, deplasmanda 3-0 yenildiği rakibini, İstanbul'da 3-1 yenmesine rağmen turu geçememişti. Daha sonra 1997'de Slovenya'nın NK Teatenic Maribor Branik takımını Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda eleyen siyah-beyazlılar, gruplara kalmayı başarmıştı.1999'da İsrail ekibi Hapoel Haifa'ya Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda elenen Beşiktaş, 2000'de ise aynı kupada 2. ön eleme turunda Levski Sofya, 3. ön eleme turunda da Lokomotiv Moskova'yı eleyerek gruplara kaldı. UEFA Kupası ön eleme turunda 1996-97 sezonunda Belarus'un Dinamo Minsk takımını eleyen siyah-beyazlılar, 2005-2006 sezonunda da yine ön elemede Liechtenstein'ın Vaduz ekibini elemeyi başarmıştı. ''Kara kartallar'', son olarak geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın Sheriff Tiraspol, 3. ön eleme turunda da İsviçre'nin FC Zürih takımlarını eledi.

28.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Bir şampiyonun çöküşü

  Beşiktaş UEFA Kupası'nda Siroki Brijeg'i konuk ediyor

  Kewell Avustralya Millî Takımında

  Trabzon'da şampiyonluk primi 10 milyon YTL'ye çıktı

  Marca'nın iddiası: Josico F.Bahçe'de

  Ramazan Şahin Beylikdüzü'ne geliyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır