"Gerçekten" haber verir 30 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

TL’ye geçiş hasta etmesin

Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Verimli, Merkezi Bankası’nın YTL’ye geçiş sürecinde insan psikolojisini yeteri kadar dikkate almadığını savunarak, aynı hatanın TL’ye geçişte tekrarlanmaması gerektiğini söyledi.


Fındık fiyatı açıklanıyor

TARIM Bakanı Mehdi Eker, Ankara Diyarbakır uçağında fındıkta beklenen fiyatın yarın açıklanacağını duyurdu.

Karadeniz yaylaları birleştiriliyor

BAYINDIRLIK ve İskân Bakanı Faruk Nafiz Özak, yayla turizmi süresinin uzatılmasını amaçlayan Karadeniz yaylalarını birleştirme projesi doğrultusunda,


  İhracatta yeni adımlar atmalıyız

TÜRKİYE İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanlığına aday olan TİM Başkanvekili Mehmet Büyükekşi, Türkiye’nin cari açığını kapatabilmesi için ihracat ve turizm gibi iki tane büyük kaleminin bulunduğunu belirterek, ‘’ihracatta mutlaka yeni adımlar atmamız gerekiyor’’ dedi.


  MTV yerine, harç tekne imalatını arttırır

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, teknelerde Motorlu Taşıt Vergisi’nin (MTV) kaldırılıp, harç uygulamasının konulmasının Türkiye’de tekne imalatını arttıracağını söyledi.


  Rusya’nın gümrük uygulaması anlamsız

ANTALYA Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Rusya’nın gümrüklerdeki uygulamalarını sıkılaştırmasını anlayamadıklarını belirterek, bunun Rus halkının tüketim maliyetlerini arttıracağını, meyve ile sebzeyi daha yüksek fiyattan tüketmelerine sebep olacağını söyledi.


  Dış borç ödemesi, 11 milyar doları aştı

KAMU kesimi, 127 Ağustos döneminde 779.1 milyon dolarlık dış borç ödemesi gerçekleştirdi.


  Türkiye’de gelecek vaat eden 14 sektör

TÜRKİYE'DE “geleceğin sektörleri” olarak yatırım için cazip 14 sektör belirlendi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yapılan “Türkiye’de Geleceğin Sektörleri” başlıklı araştırma Çerçeve dergisinin Ağustos sayısında yayınlandı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır