"Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Rice’dan Türkiye’ye övgü

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Türkiye’nin İsrail ile Suriye arasında yürütülen dolaylı barış görüşmelerinde oynadığı rolü överek, ‘’Türkiye, hem ABD, hem İsrail, hem de Suriye tarafından güvenilen bir ülke’’ dedi.


Refah Geçidi Ramazan bereketine bir günlüğüne açıldı

GAZZE Şeridi ile Mısır arasındaki geçiş noktası Refah, geçen şubat ayından bu yana ilk kez iki günlüğüne açıldı. Mısır, geçiş noktasının Ramazan ayı ö

Egemen Bağış : Gelen ağam giden paşam

Gürcİstan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, ABD’de iktidara kim gelirse gelsin, onlarla çalışacaklarını, Başkanlığa s


  Gürcistan Dışişleri Bakanı geliyor

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Gürcistan Dışişleri Bakanı Eka Tkeshelashvili’nin İstanbul’a geleceğini bildirdi.


  Gorbaçov: Gerginlik sona erdirilmeli

SOVYETLER Birliği’nin son lideri Mihail Gorbaçov Rusya ile Batı arasında artan gerginliğin kimseye yarar sağlamayacağını, bunun durdurulması için tüm güçlerin seferber edilmesini istedi.


  Putin: Ukrayna tansiyonunu yumuşattı

ALMAN ARD Televizyonuna konuşan Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Rusya’nın Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü çok önceden tanıdığını ve Kırım’ın tartışmalı bir bölge olmadığını söyledi.


  ‘İran’a saldırı, dünya savaşını başlatır’

İRAN Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri, İran’a yönelik herhangi bir saldırının dünya savaşını başlatacağını savundu.


  Berlin, Ramazan’a hazırlanıyor

Ramazan ayına hazırlıklar, Almanya’nın başşehri Berlin’de de sürüyor. Berlin’deki fırıncılar, iftar sofralarının vazgeçilmezi olan Ramazan pidelerini, tatlıcılar baklavaları hazırlarken, esnaf da sahur ve iftar sofralarında yer alacak ürünlerini marketlerin raflarına yerleştirmeye başladı.


  10 bin metrede çarpışma ucuz atlatıldı

AMERİKAN ve Rus yolcu uçaklarının 10 bin metrede çarpışmaktan son anda kurtulduğu bildirildi. Amerikan Delta ve Rus Transaero şirketlerine ait Boeing yolcu uçaklarının dün gece Porto Riko’nun kuzeyinde 10 bin 58 metre irtifada çarpışmasına ramak kaldığını açıkladı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır