"Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ümit Özat herkese teşekkür etti

ALMANYA'DA CUMA AKŞAMI OYNANAN KARSRUHE-KÖLN MAÇININ 27. DAKİKASINDA SAHA İÇİNDE FENALİK GEÇİREREK HASTANEYE KALDIRILAN TÜRK FUTBOLCU ÜMİT ÖZAT YAPILAN TETKİKLER SONUNDA TABURCU EDİLDİ. EVİNDE DİNLENEN MİLLİ FUTBOLCU, "BENİ MERAK EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. SEVENLERİMİN İLGİSİ MORALİMİ BİR KAT DAHA ARTTIRDI" DEDİ.

ALMAN birinci lig takımlarından Karsruhe-FC Köln karşılaşmanın 27. dakikasında fenalık geçirerek sahada yere yığıldıktan sonra Karsruhe'de bir hastanenin Kardiyoloji bölümüne kaldırılan FC Köln takımının kaptanı Ümit Özat, yapılan tetkiklerin neticesinde taburcu edildi. Özat, eşi ve çocukları ile birlikte Köln'deki evine geçti. Köln'deki evinin önünde kendisini bekleyen Alman ve Türk basın mensuplarına açıklama yapan Ümit Özat, Köln'deki evine kavuştuğundan dolayı çok mutlu ve sevinçli olduğunu belirtti. Maçtan bu yana üzerinde bir yorgunluk olduğunu vurgulayan Özat, "Takım -arkadaşlarımın galibiyet haberini alınca rahatladım. Sevincim arttı. Şu anda çok iyiyim" dedi.

TAHLİLLER ŞİMDİLİK TEMİZ ÇIKTI

Şu ana kadar yapılan tahlilerden birşey çıkmadığını belirten Özat, önümüzdeki günlerde bir iki tahlilin daha yapılacağını söyledi. Özat, "Umarım inşallah en kısa zamanda sorun bulunur ve çözüm yapılır" ifadesini kullandı. Sağlık durumundan dolayı kendisini arayıp geçmiş olsun dileklerini bildirenlere teşekkür eden Özat, "Öncelikle beni arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli takım hocama, eski kulüp başkanıma ve yakın arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Onların ilgisi ve alakası beni son derece memnun etti. Benim moral ve motovisyonumu bir kat daha yükseltti" dedi. Özat, eski kulüb doktorunun geriye dönük son 8 yılın EKG'lerini çıkarttığını ve hepsinin tertemiz çıktığını ifade etti.

YERE DÜŞME ANINI ANLATTI

Özat; basın mensuplarının sorusu üzerine sahada yere yıkıldığı anı şu sözlerle anlattı: "Arkadaşımın verdiği bir pozisyonda ben ileri gittim. Sıkı bir depar attım. Dönüşünde bazen normal insanda olduğu gibi gözüm karardı, tansiyonum düşer gibi oldu. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Soyunma odasında kendime geldim. Maça devam etmek istediğimi bildirdim. Biri kolumdan bandı alarak devam etmemem gerektiğini açıkladı. Bu olay son 2 maçta 1 puan almanın stresi olabilir. Doktorların dediği, stres ve belki su eksikliği. İki maça kötü başlamak, fazla düşünmek, tansiyon veya belki su seksikliği buna neden olabilir. Ancak önümüzdeki günlerde olacağımız tahlilerin neticesine sonucu öğrenceğiz."

01.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Ümit Özat herkese teşekkür etti

  Aragones: Güiza daha iyi olacak

  Trabzon son 4 sezonun en iyi başlangıcını yaptı

  Gönen Yağlı Güreşlerinde başpehlivan Sermest Bulut

  Sivas ve G.Antepspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor

  Real Sociedad G.Saray'dan Necati Ateş'i transfer etti

  Kanatlar kullanılmalı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır