"Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kanatlar kullanılmalı

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediye'yi yendi ve ligde üç puanla tanıştı ama oynadığı oyun tatminkar değildi. Belediye maçı 9 kişi bitirmemiş olsaydı sonuç böyle olmayabilirdi. Abdullah Avcı hoca geçen seneki takımının üzerine artı değerler katmış. Mücadeleci yapılarını iki kişi eksik kaldıktan sonra bile devam ettirdiler. Ligimize anlaşılan bu sezonda renk katacaklar.

Fenerbahçe bir türlü tempolu oyun oynayamıyor. Pozisyon zenginliği adına bir türlü istenilen seviye ulaşamıyor. Aragones'in de buna çare aradığı anlaşılıyor. Fenerbahçe'nin defans hattından hücuma yeteri kadar destek gelmeyince takım olarak rakiplerine karşı baskı kurmakta zorlanıyor. Belediye karşısında özellikle ilk yarıda Gökhan Gönül ve Roberto Carlos bindirme yapmadıkları zaman, önlerindeki oyuncular Uğur Boral ve Kazım Kazım orta alana hapsolundu.Böyle olunca da oyun orta sahada kilitleniyor.

Kaptan Alex aldığı topları geriye ya da yana oynamak zorunda kalıyor. Duran toplarda da rakip takım yeterince önlem aldığı zaman gol bulmakta sıkıntı çeken bir görüntü ortaya çıkıyor. Forvetteki Semih Şentürk ve Daniel Güiza arkalarından destek gelmeyince bu defa top almak için orta sahaya gelmek zorunda kalıyorlar. Bu da rakibe baskı kurmayı zorlaştırıyor. Fenerbahçe kanatları iyi kullanmak zorunda. Semih ve özellikle Güiza'dan bu şekilde daha çok goller görebiliriz.

İkinci yarıda bekler rakibin eksikliğini fırsat bilip ileriye çıkınca goller geldi. Maldonado daha rahat oynamaya başladı ve hücuma çıkarak Kazım'a güzel bir gol attırdı. Bu hareketlerini rakip eksik kalmadanda yapması gerekiyor. Güiza ise gollerinden çok yaptığı asistleriyle takıma katkı yapmaya başladı. Ama spor medyasını memnun etmesi için bu yeterli değil. Bir maç daha gol atamazsa korkarım ki, kendisini tartışmaya başlarlar.

EFE KIRMIZI

01.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Ümit Özat herkese teşekkür etti

  Aragones: Güiza daha iyi olacak

  Trabzon son 4 sezonun en iyi başlangıcını yaptı

  Gönen Yağlı Güreşlerinde başpehlivan Sermest Bulut

  Sivas ve G.Antepspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor

  Real Sociedad G.Saray'dan Necati Ateş'i transfer etti

  Kanatlar kullanılmalı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır