"Gerçekten" haber verir 01 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aragones: Güiza daha iyi olacak

FENERBAHÇE'NİN İSPANYOL TEKNİK DİREKTÖRÜ ARAGONES, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇINDA BİRÇOK GOL POZİSYONUNU DEĞERLENDİREMEYEN GOLCÜ FUTBOLCU GÜİZA İÇİN, "BU MAÇTA ÇOK SABIRSIZ DAVRANDI. SON VURUŞLARI İYİ YAPAMADI. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DAHA İYİ OLACAK" DEDİ.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, 2-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında goller kaçıran Guiza'nın biraz sabırsız olduğunu söyledi. Aragones, oyuncularının gol pozisyonlarında sabırsız davrandığını ifade ederek, ''Özellikle Guiza, Uğur gibi oyuncularım biraz sabırsızdı. Gol için çok yüklendik, son vuruşlar olmadı. Guiza gibi büyük golcüler böyledir. Bazen gol bulmakta zorlanırlar, bazen çok kolay gol atarlar. İlerleyen günlerde Guiza daha iyi olacaktır'' dedi. Aragones, transferde Xabi Alonso, Senne ve Petit'i istediğini, ancak Josico'nun transferinden de memnun olduğunu kaydetti.''Josico'nun buraya gelmesinden memnunum'' diyen İspanyol teknik adam, ''Xabi Alonso ve Senna üzerinde isteğimizi belirtmiştik. Porto'dan Petit de vardı, ama onunla temas kuramadık. Onlar olmadı ama Josico'da Villarreal'den tanıdığım çok yetenekli bir oyuncu. Bu takıma yararlı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

BURAK: HEDEFİM MİLLİ TAKIM

Fenerbahçeli futbolcu Burak Yılmaz, geçmişte oynadığı takımların kendisi için tecrübe olduğunu belirterek, ''Şu anda dünya kulübünde oynuyorum. Bu benim için büyük bir gurur, onur. Hedefim milli takımda oynamak'' dedi. Burak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da değinerek, ''Rakibimiz çok iyiydi, bizi çok zorladılar. Ama oyunun hakimi bizdik. İyi oynadık, güzel bir galibiyet aldık. Buna ihtiyacımız vardı. Lige kötü başladığımız için ne olursa olsun kazanmak zorundaydık. 11-11 olsaydı, maç daha farklı olabilirdi. Bizim için daha zorlu olabilirdi. Daha az pozisyona girebilirdik'' diye konuştu. Hocasının kendisine güvendiğini hissettiğini kaydeden Burak, ''Ben de elimden geldiği kadar iyi oynamaya çalışıyorum. Dünya kulübündeyim, Avrupa'da bilinen, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulüpteyim. Burada olmak benim için büyük bir onur, gurur. Milli takımda da oynamak istiyorum'' diye konuştu. Gökhan Gönül ise rakibin eksik olmasının işlerini kolaylaştırdığını dile getirerek, ''Rakip kaç kişi olursa olsun, biz oyun disiplininden vazgeçmedik ve kazandık'' şeklinde konuştu.

01.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Ümit Özat herkese teşekkür etti

  Aragones: Güiza daha iyi olacak

  Trabzon son 4 sezonun en iyi başlangıcını yaptı

  Gönen Yağlı Güreşlerinde başpehlivan Sermest Bulut

  Sivas ve G.Antepspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor

  Real Sociedad G.Saray'dan Necati Ateş'i transfer etti

  Kanatlar kullanılmalı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır