"Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millîler: Sabırlık olduk, maçı kazandık

ERMENİSTAN karşısında alınan 2-0'lık galibiyetten sonra konuşan milli futbolcular, çok mutlu olduklarını söyledi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan milli futbolcu Emre Belözoğlu, "Biz iyi bir takımız. İki ülke arasındaki gerilimi yumuşatabilirsek ne mutlu bize. Sonuçta bir futbol maçı. Elimizden geleni yaptık çok mutluyuz." dedi. Arda ise "Böyle maçlar her zaman sabır gerektirir. Sabırlı olduğumuz sürece maçı kazanacağımızı düşünüyorduk. Bunu da başardık. Zemine rağmen iyi pas yaptık." diye konuştu. Semih de "Ermenistan'a karşı kazandığımız için mutluyuz. Galibiyetle başlamak güzel bir şey" diye konuştu.

CHİCAGO'DA BİRLİKTE İZLEDİLER

Öte yandan ABD'nin Chicago kentinde yaşayan Türkler ve Ermeniler, Türkiye-Ermenistan Dünya Kupası Eleme Grubu maçını, dostane bir havada birarada izlediler. ABD'de, Demokrat Parti içindeki başkan adaylığı yarışında Hillary Clinton'ın kampanyasında çalışan ve Türk-Amerikan Kültür Derneği'nin (TACA) eski başkanı Mehmet Çelebi, 90'a yakın Türk ve Ermeni asıllı Amerikalı'nın, Chicago'daki Peter O'Toole Spor Kompleksi'nde biraraya geldiklerini ve yemek yenilerek maçın izlendiğini anlattı. Chicago Başkonsolosu Kenan İpek'in de bu gruba katılarak maçı izlediği öğrenildi. Çelebi, ''Çok dostane bir havada geçti. Hiçbir problem yaşanmadı. Birbirimize kartlarımızı verdik, tekrar bir akşam yemeğinde biraraya gelmek üzere konuştuk. Maçtaki goller de hep birlikte alkışlandı'' dedi. GRUBUMUZDA AVERAJLA LİDERLİĞE YÜKSELDİK FUTBOLDA 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'taki mücadele, Cumartesi gecesi yapılan 3 maçla başladı. Başkent Erivan'daki maçta milli takım, Ermenistan'ı 2-0 yenerek 3 puan ve averajla lider olurken, İspanya, Murcia kentinde Bosna-Hersek'e, 57. dakikada David Villa'nın golüyle 1-0 galip geldi. Villa, 36. dakikada bir de penaltı atışından yararlanamadı. Diğer karşılaşmada ise Belçika, Liege kentinde Estonya'yı 3-2 yendi. Karşılaşmada evsahibi ekibin gollerini, 39. ve 80. dakikalarda Sonck, 74. dakikada da Defour kaydederken, Estonya'nın golleri ise 57. dakikada Zenjov ve 90. dakikada Oper'den geldi. 5. Grup'ta 10 Eylül Çarşamba günü Türkiye-Belçika, Bosna-Hersek-Estonya ve İspanya-Ermenistan karşılaşmaları oynanacak.

08.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Elemelere iyi başladık

  Millîler: Sabırlık olduk, maçı kazandık

  Türkiye oynamadan Ermenistan'ı yendi

  Belçika'nın hocası bizden çekiniyor

  Hanna kasırgası ABD Açık'ı da vurdu, maçlar bugüne kaldı

  Gülşen Degener bilardoda dünya üçüncüsü oldu

  Bayan boksörler Türkiye'ye 7 madalya ile döndü

  Gol atınca rahatladık

  ‘Alevî ulusu’

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır