"Gerçekten" haber verir 08 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Türkiye oynamadan Ermenistan'ı yendi

2010 Dünya Kupası elemeleri 5. gruptaki ilk maçında Türkiye'nin deplasmanda Ermenistan'ı 0-2 yenmesiyle ilgili İspanyol basınında yer alan haberlerde, "Türkiye parıldamadan yendi" denildi.

Marca gazetesi, "Siyasileştirilmiş bir maçta Türkiye, Ermenistan'a üstün geliyor" başlığı altında, "Parıldamayan bir maç, siyaset tarihe girme ihtimali bulunurken, kesinlikle futbol tarihine giremeyecek" yorumunda bulundu. Gazete, Türkiye'nin teknik üstünlüğü sayesinde maçı kazanmayı bildiğini savundu.

TÜRKİYE EN İYİ OYUNUNU OYNAMADI

As gazetesi, "Türkiye kazandı, kavga yok" başlığı ile verdiği haberde, Ermenistan'ın iki defans hatasının Türkiye'ye golleri getirdiğini kaydetti. Sport gazetesi de "Türkiye, mücadelesi çok düşük olan bir karşılaşmada kazanmayı başardı" ifadeleri kullandı. El Mundo Deportivo gazetesi ise "İspanya'nın grubundaki en önemli rakibinden biri olan Türkiye, en iyi oyununu oynamadan Ermenistan'ı yendi" diye yazdı. Gazete, Türklerin, "taraftar baskısına ve şiddetli rüzgara karşı mücadele ettiğini" belirtti.

İSPANYA'NIN FUTBOLU BEĞENİLDİ

Öte yandan Türkiye ile birlikte 5. grupta olan ve sahasında oynadığı maçta Bosna Hersek'i 1-0 yenen İspanya, ortaya koyduğu futbolla İspanyol basınından olumlu not aldı. Yapılan yorumlarda, Bosna Hersek'in sadece sert futbol oynadığı, son 24 maçtır kaybetmeyen İspanya'nın ise Villa'nın liderliğinde iyi bir futbol sergilediği savunuldu.

08.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Elemelere iyi başladık

  Millîler: Sabırlık olduk, maçı kazandık

  Türkiye oynamadan Ermenistan'ı yendi

  Belçika'nın hocası bizden çekiniyor

  Hanna kasırgası ABD Açık'ı da vurdu, maçlar bugüne kaldı

  Gülşen Degener bilardoda dünya üçüncüsü oldu

  Bayan boksörler Türkiye'ye 7 madalya ile döndü

  Gol atınca rahatladık

  ‘Alevî ulusu’

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır