"Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gökdeniz'le kavga etmedim

(A) Milli Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, milli futbolcu Gökdeniz ile kavga ettikleri ve bu yüzden kamptan ayrıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Emre, kendisine ait ''www.emrebelozoglu5.com'' adresli internet sitesinde yaptığı açıklamada, milli takımın Belçika ile yaptığı maçtan sonra basın mensuplarının, bazı futbolculara Gökdeniz ile kendisinin kavga ettiği ve Gökdeniz'in bu nedenle kamptan ayrıldığına dair sorular yönelttiğini üzülerek fark ettiğini kaydederek, ''Bunun gibi iddialar oldukça komiktir. Gökdeniz genç milli takımla başlayan ve (A) milli takım düzeylerinde en uzun oynadığım futbolculardan birisidir'' ifadelerini kullandı.

Gökdeniz ile arasında herhangi bir problem olmadığını bildiren Emre, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Kendisi sakatlığından dolayı kamptan ayrılmıştır ve bu konuda milli takım doktorları tarafından basına bilgi verilmiştir. Bu şartlar ortada iken bu şekilde yalan ve komik haberlere bir son verilmesini istiyorum. Haberi yapan ve yayınlanmasına izin veren kişileri de kınıyorum. Türk Spor kamuoyuna saygı ile duyururum.'' Öte yandan Futbol F ederasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl da, milli oyuncular Emre Belözoğlu ile Gökdeniz Karadeniz arasında kampta kavga çıktığı yönündeki haberleri yalanladı.

12.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Belçika 1-1'e bayram yaptı

  Gökdeniz'le kavga etmedim

  Terim: Galibiyet istedik olmadı

  Tanjevic: Avantaj bizim elimize geçti

  Emre golü attıktan sonra secdeye gitti

  UEFA'nın yorumu

  A Millîler gruptan çıkacağımıza inanıyor

  İspanya grubumuzda 6 puanla lider oldu

  Porto F.Bahçe maçına 40 bin taraftar bekliyor

  Hiç hoş olmadı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır