"Gerçekten" haber verir 15 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sentetik çim bahane olamaz

PORTO MAÇI ÖNCESİNDE HACETTEPE ÖNÜNDE ALINAN YENİLGİ FENERBAHÇE'DE MORALLERİ BOZDU. TEKNİK DİREKTÖR ARAGONES, YENİLGİYE SENTETİK ÇİMİN BAHANE OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, 2-1 yenildikleri Hacettepe Spor maçı ile ilgili olarak, ''Ligin ilk 3 haftasında 2 maç kaybetmek elbette düşündürücü. Kaybedilen bu 6 puan bizim bir takım değerlendirmeler yapmamızı gerektiriyor'' dedi. 1-0 öne geçtikten sonra 2 farklı üstünlüğü yakalayabileceklerini, ancak bunu başaramadıklarını ifade eden Aragones, ''2. yarıda kontrataklardan çok pozisyon verdik. Futbolda bu sonuçlar var. Sakat futbolcuların eksikliğini hissetmedik diyemeyiz. Ancak ben futbolcularımı kişisel olarak eleştirmek istemiyorum'' diye konuştu.

GAZETECİNİN SORUSU SİNİRLENDİRDİ

Aragones, ''Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto maçında herhangi bir sistem değişikliği düşünüyor musunuz?'' sorusuna ise, ''Porto çok güçlü bir takım. Ama Şampiyonlar Ligi çok farklı. Sistem konusunda konuşmak istemiyorum. Biz, hep topa sahip olmayı hedefliyoruz. Hacettepe Spor maçında da hedefledik, ancak başaramadık'' cevabını verdi. Bir gazetecinin, ''Porto maçını düşünerek Hacettepe Spor maçını önemsemediniz mi ve sentetik çim sizi nasıl etkiledi?'' sorusunu ise Aragones, ''Bizim böyle bir düşüncemiz olmadı. Bu maçtan önce adım adım ilerlemeyi düşünüyorduk. Sentetik çim, bahane olamaz. Herhangi bir dış etken, maç sonucuna sebep olarak gösterilemez'' şeklinde cevapladı. Neden Selçuk yerine Josico'yu tercih ettiğinin sorulması üzerine de Aragones, ''antrenör benim'' diyerek başka soru kabul etmedi ve toplantıyı sona erdirdi.

15.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Son 10 yılın en kötü G.Saray'ı

  Sentetik çim bahane olamaz

  Adnan Polat: Biraz daha sabırlı olmalıyız

  Necati Ateş son 6 dakikada oyuna girdi

  Hata üstüne hata

  Tehlike kapıda

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır