"Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Birileri yine düğmeye bastı

GAZİANTEPSPOR Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıl, berabere biten Gaziantepspor-Ankaraspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Anadolu takımlarının şampiyon olamayacağını Cüneyt Çakır'ın noter gibi tasdik ettiğini söyledi

. 2-2 sona eren maç sonrası VİP Salon'da gazetecilerin sorularını cevaplayan Kızıl, son 5 ayda futbol camiasının aile gibi olduğunu ancak son maçla birlikte birilerinin düğmeye bastığını söyledi. Anadolu takımlarının bir yerlere gitmesini izin verilmediğini belirten Kızıl, maçın hakeminin de bu yönde maç yönettiğini savundu. Başkan Kızıl, "Hakem kardeşimiz maçı adeta katletti. Çok güzel giden bir maç vardı. Maç öncesi ve sonrasında da futbolcular arasında güzel diyaloglar vardı. Ancak maçın sonuna doğru hakem spor kamuoyunu ayağa kaldırdı. Birilerinin eli birilerinin parmağa yine bu işin içine girmiştir. Kabul edilir edilmez, ben yine söylüyorum, eski kaşarlanmışlar yine meydana çıkmıştır. Bugün benim çok önemli iki futbolcum önümüzdeki hafta oynacağımız Beşiktaş maçı öncesi zora girdik" dedi.

Deumi'ye kırmızı kart verilmesini kabullenemeyen Başkan Kızıl, fair play'e aday bir futbolcunun kırmızı kart görmesini anlayamadığını ifade etti. Hakemin maçı idare ederken birilerinden icazet aldığını iddia eden Kızıl, "Pırıl pırıl hakem kardeşlerim var, ama bu kaşarlanmışların temizlenmesi lazım. Ama bunları yöneten, bunlara bu işareti veren elleri kesmek lazım. Türkiye Federasyon Başkanım çok kaliteli bir insan, bu kirli işlere alet olanları temizlesin" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, "Ligin en iyi kadrosuna sahip bir rakiple oynadık. Oyunun belirli dönemlerinde oyuna ağırlığımızı koyduk. Son saniyelerde yediğimiz golle 2 puanı kaybetti. Oyuncularımın mücadelesini beğeniyorum. Bizim işimiz hakemleri eleştirmek değil, hakem gördüğünü vermiştir" diye konuştu. Ankaraspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Kırmızı kart yorumlarında hakemin haklı olduğunu düşünüyorum. Her iki takımda güzel oynadılar ve her iki takımıda tebrik ediyorum. Son dakika golü ile maç aldık gibi gözüküyor ama, 11 iken 2. golü bizde bulabilirdik olmadı. Çok iyi mücadele ve çok iyi futbol vardı, iki takımıda tebrik ediyorum" dedi.

16.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Birileri yine düğmeye bastı

  Trabzon'da Yattara dedikodusu

  Porto F.Bahçe maçına 40 bin seyirci bekliyor

  Beşiktaş 8 maç sonra kazanamadı

  Bu sabah özel uçakla Lizbon'a gidecekler

  4 büyükler yenemedi

  TOPLU SONUÇLAR

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN MAÇLARI

  PUAN DURUMU

  Sivasspor 230 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu

  4. Geleneksel Banvit Turnuvası 23 Eylül'de

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır