"Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aragones: F.Bahçe düzelecek

AVRUPA Şampiyonlar Ligi ''G'' Grubu ilk maçında deplasmanda Porto'ya 31 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Luis Aragones, ''12 dakikada maçı teslim ettik'' değerlendirmesinde bulundu.

Aragones, ''Porto bizim beklediğimiz gibi çok hızlı bir ritmde başladı. Elimizden geleni yaptık ama 12 dakikada maçı teslim ettik. İkinci yarı bizimdi. Çok fırsat yakaladık. 22 yapabilirdik ama gol atamazsan yersin. Maçı tersine getirebilirdik ama çözemedik'' dedi.

GAZETECİLERİN SORUSUNA KIZDI

Sözleşmesindeki bir maddeden dolayı Fenerbahçe'de sezonun ilk yarısı boyunca görevden alınamayacağı yönünde sorulan bir soruya ''Lige ve Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladık doğru ama ben size bir soru sorabilir miyim?" diyerek Türk gazeteciye ''Benim böyle bir maddem mi var, kim söyledi?'' sorusunu yönelten Aragones, sadece çalışmaya devam etmeyi ve kazanmak istediğini söyledi. İspanyol teknik adam, eleştirilere cevap olarak ''Kimse sakat olan 4-5 oyuncumuzdan bahsetmiyor'' şeklinde konuştu. Fenerbahçeli taraftarlara ''Bizi sonuna kadar destekleyin'' çağrısı yapan Aragones, ''Önümüzdeki 4-5 ay içinde daha net bir şekilde önümüzü görebiliriz'' diyerek sözlerini tamamladı.

G.BİRLİĞİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Fenerbahçe, dün sabah saatlerinde İstanbul'a üzgün döndü. Porto karşısında aldığı 3-1'lik yenilgiyle, Turkcell Süper Lig'den sonra ''Devler Ligi''ne de kötü başlayan sarı-lacivertliler, 20 Eylül Cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına dün akşam başladı. Sarı-lacivertlilerin, Samandıra'daki kamp merkezinde yaptığı antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Ferreira: F.Bahçe'de çok yetenekli futbolcular var

PORTO Teknik Direktörü Jesualdo Ferreira, ''Çok zorlandık. Fenerbahçe büyük bir takım ve çok yetenekli futbolcuları var. Maça çok iyi motive olduk. Önemli olan iyi bir başlangıç ve iyi bir sonuçtu'' dedi. İlk 11'de 5 yeni oyuncu ile başlamalarına rağmen baskı kurmayı başardıklarını belirten Ferreira, Fenerbahçe'nin 8, kendilerinin ise 18 kez kaleye şut çektiğini ifade ederek, oyunu daha kolaylaştırabilecek bir skor alabilmeleri gerektiğini savundu. Kaptan Lucho da yaptığı açıklamada, ''İyi bir futbolla başlamak istiyorduk ve başladık. Çok iyi paslaşan bir rakibe karşı oynadık ama hedefe ulaşan taraf biz olduk" dedi. Arjantinli Lisandro da ''Bizim gibi gruptan çıkmak isteyen bir takıma karşı evimizde kazanmak çok önemliydi. Bu yüzden sonuç ve 3 puan çok iyi oldu'' diye konuştu.

19.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Aragones: F.Bahçe düzelecek

  ‘Porto güzel bir Türk banyosu yaptı’

  12 Dev Adam'ın büyük başarısı

  18 deplasman maçında sadece 2 galibiyet alabildi

  UEFA: Porto Fenerbahçe'yi evine yolladı

  Yattara'nın Türk vatandaşlığı başvurusu tamamlanıyor

  Millî boksör Yakup Kılıç ilgisizlikten şikâyet etti

  Trabzonspor, Denizli'de 3 puan için sahaya çıkıyor

  HAKEMLER BELLİ OLDU

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır