"Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

12 Dev Adam'ın büyük başarısı

(A) Milli Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Harun Erdenay, 2009 Avrupa Şampiyonası elemeleri (C) grubunda 5 maçta 5 galibiyetle çok iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

İlk 5 maçta elde edilen başarıyı özetleyen Erdenay, grup liderliği için yola çıktıklarını, ancak son maç öncesi yakaladıkları bu başarıyı tahmin edemediğini kaydederek, ''Bu kadar güzel bir oyunla, Fransa maçı öncesi grup liderliğini garantileyeceğimizi tahmin etmiyordum. İnanılmaz bir performans gösterdik. Her maçımızı 10 sayının üzerinde kazandık. 5'te 5 yaptık ve grup liderliğini garantiledik'' diye konuştu.

İstanbul'da yaptıkları maçlarda seyirciden de müthiş destek gördüklerini belirten Erdenay, ''Kazandığımız bu başarıda, evimizdeki maçlarda inanılmaz seyirci desteğinin de etkisi vardı. Şimdi Fransa'ya gidiyoruz. Orada yensek yenilsek fark etmiyor, ama hedefimiz 6'da 6 yapmak'' şeklinde konuştu. Harun Erdenay, Hidayet Türkoğlu'nun 20 Eylül Cumartesi günü Fransa ile deplasmanda yapılacak grubun son maçında kadroda olmayacağını açıkladı. Erdenay, milli basketbolcunun 21 Eylül Pazar günü ABD'ye gideceğini, bu nedenle yorgun olacağı için Hidayet'e izin verdiklerini kaydetti.

19.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Aragones: F.Bahçe düzelecek

  ‘Porto güzel bir Türk banyosu yaptı’

  12 Dev Adam'ın büyük başarısı

  18 deplasman maçında sadece 2 galibiyet alabildi

  UEFA: Porto Fenerbahçe'yi evine yolladı

  Yattara'nın Türk vatandaşlığı başvurusu tamamlanıyor

  Millî boksör Yakup Kılıç ilgisizlikten şikâyet etti

  Trabzonspor, Denizli'de 3 puan için sahaya çıkıyor

  HAKEMLER BELLİ OLDU

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır