"Gerçekten" haber verir 20 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ı UEFA'da yıldızları taşıdı

Bellinzona'yı deplasmanda 4-3 yenen temsilcimiz Kewell, Baros ve Lincoln'ün golleriyle rövanş maçı için büyük bir avantaj sağladı..

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İsviçre temsilcisi Bellinzona'yı adeta bir gol düellosuna dönen maçta 4-3 mağlup etmeyi başaran Galatasaray, rövanş öncesi tur için avantaj yakaladı. Galibiyeti uzatma dakikalarında bulduğu golle koparan sarı-kırmızılı ekip, İstanbul'daki maçta taraftarının da desteğini arkasına alarak daha rahat bir maç çıkartmayı ve adını 2. tura yazdırmayı hedefliyor.

6 MAÇ SONRA GALİBİYETLE TANIŞTI

Galatasaray, Bellinzona galibiyetiyle Avrupa kupalarında 6 maç sonra galibiyetle yeniden tanıştı. Tecrübesiz rakibini güçlükle de olsa yenmeyi başaran sarı-kırmızılı ekip, 5 maçlık galibiyet hasretine son vererek 6. maçında kazanma mutluluğu yaşadı. Son galibiyetini geçen sezon UEFA Kupası 2. tur grup maçlarında Panionios'a karşı deplasmanda 3-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı takım ardından oynadığı 5 Avrupa kupası maçında da galibiyet bulamamıştı. Panionis maçının ardında UEFA Kupası grup maçında Austria Wien'le İstanbul'da 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, 3. turda Michael Skibbe'nin o zaman başında bulunduğu Bayer Leverkusen ile İstanbul'da yine 0-0 berabere kaldıktan sonra deplasmanda rakibine 5-1 yenilerek elenmekten kurtulamadı. ''Cim-bom'' bu sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesinde ise Romanya'nın Steaua Bükreş ekibine 2-2 ve 1-0'lık sonuçlarla boyun eğerek kötü gidişini sürdürmüştü.

2 GOL ATAN MİLAN BAROS ALKIŞ ALDI

Bellinzona karşısında Galatasaray'ın iki gol silahından Milan Baros galibiyete büyük katkı sağlarken, Nonda ise etkisiz kaldı. Galatasaray'da ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Baros, karşılaşma boyunca hareketli bir futbol sergilerken, sarı-kırmızılı formayla ilk gollerine de imza atarak rakip fileyi 2 kez havlandırdı ve galibiyetin önemli mimarlarından biri oldu. Sarı-kırmızılı ekipte geçmiş maçlarda önemli goller kaydeden Nonda ise varlık gösteremedi. İlk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Nonda, 61. dakikada yerini Aydın'a bırakmak zorunda kaldı. Diğer yandan karşılaşmanın 15. dakikasında kaleci De Sanctis ile Meira kale önünde çarpışarak yerde kalırken, her iki oyuncu da kısa sürede toparlanarak oyuna devam etti.

20.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'ı UEFA'da yıldızları taşıdı

  Beşiktaş ‘Sağlam’ ilerliyor

  Fransız basını: PSG Kayseri'de haklı kazandı

  Yaralı ve eksik F.Bahçe G.Birliği'ni konuk ediyor

  Alex: Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla

  Antalyaspor'a 32 bin YTL 7 sarı kart cezası geldi

  Aragones Viyana'da konferansa katılacak

  BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA

  ‘12 Dev Adam’ın son rakibi Fransa

  Efes hazırlık maçında Benetton'u 83-74 yendi

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır