"Gerçekten" haber verir 20 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş ‘Sağlam’ ilerliyor

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'i 1-0 yenen Beşiktaş, tur için avantaj yakaladı. Sahasında ağırladığı rakibini, ikinci yarının başlarında Holosko'nun golüyle mağlup eden siyah-beyazlılar, avantajı eline geçirdi.

İki takım arasındaki rövanş maçı 2 Ekim Perşembe günü Ukrayna'nın Kharkiv kentinde yapılacak ve turu geçecek ekip, UEFA Kupası'nda gruplarda mücadele etme hakkını kazanacak. Metalist Kharkiv maçını da gol yemeden tamamlayan Beşiktaş, böylece, yaptığı son 4 resmi karşılaşmada kalesinde gol görmedi.

Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında Antalyaspor'u 3-2 yendiği maçta 2 gol birden yiyen siyah-beyazlılar, ardından oynadığı 2 UEFA Kupası, 2 de lig maçında kalesini gole kapattı. Beşiktaş bu süre içinde UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında Bosna-Hersek'in Siroki Brijeg takımını 4-0 yenerken, Turkcell Süper Lig'de de Konyaspor'u 2-0 mağlup edip, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmıştı. ''Kara Kartallar'', Metalist Kharkiv maçıyla birlikte 4. maçında da gol yemedi. Beşiktaş ayrıca, bu sezon UEFA Kupası'nda yaptığı 3. maçından da galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ı, Metalist Kharkiv karşısında 1-0 galibiyete taşıyan golü atan Filip Holosko, siyah-beyazlı forma altında Avrupa kupalarındaki ilk golünü kaydetti. Slovak futbolcu Beşiktaş'a geçen sezonun devre arasında transfer olmuştu.

Defansta Zapotocny - Sivok ikilisi tuttu

BEŞİKTAŞ, özellikle son maçlarda görev alan Çek Cumhuriyeti'nden Sivok ve Zapotocny'nin uyumuyla başarılı bir savunma yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın son maçlarda beraber görev verdiği Çek oyuncular, başarılı bir performans ortaya koyarak, camianın yüzünü güldürmeye başladı. Siyah-beyazlı takım, Sivok ve Zapotocny ikilisinin aynı anda görev yaptığı Siroki Brijeg, Metalist Kharkiv ve Trabzonspor maçlarında gol yemeyi unuttu.

20.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'ı UEFA'da yıldızları taşıdı

  Beşiktaş ‘Sağlam’ ilerliyor

  Fransız basını: PSG Kayseri'de haklı kazandı

  Yaralı ve eksik F.Bahçe G.Birliği'ni konuk ediyor

  Alex: Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla

  Antalyaspor'a 32 bin YTL 7 sarı kart cezası geldi

  Aragones Viyana'da konferansa katılacak

  BANK ASYA 1. LİGDE BU HAFTA

  ‘12 Dev Adam’ın son rakibi Fransa

  Efes hazırlık maçında Benetton'u 83-74 yendi

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır