"Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'de Alex farkı

FENERBAHÇE'NİN Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ederek kötü gidişe dur derken, Şili'li futbolcu Maldonado, biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Maldonado, Gençlerbirliği karşısında kendilerini zor bir maçın beklediğini bildiklerini kaydederek, ''İlk yarıda çok fazla pas hatası yaptık. Ancak ilerleyen dakikalarda skor bulunca rahatladık. Maç oynayarak, performansımızı yavaş yavaş arttırarak daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Biz yeni bir takımız. Takımda yeni düzenlemeler var. Hocamız bizi, biz de hocamızı tanımaya çalışacağız. Biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum" dedi.

ALEX TAKIMI RAHATLATIYOR

Kendisini geçen sezona göre çok daha iyi hissettiğini anlatan Maldonado, Gençlerbirliği maçındaki performansıyla ilgili olarak da öz eleştiri yaparak, ''Bu maçtaki performansımdan memnun değilim. Çok pas hatası yaptım. İyi bir sezon geçirmek ve uzun yıllar Fenerbahçe'de bulunmak istiyorum. Kendimi bu sezon çok daha motive ve güvenli hissediyorum'' ifadelerini kullandı. Alex'i de öven Maldonado, ''Alex bizim için çok önemli, takımımızın eli ayağı diyebiliriz. Güçlü olmamız gereken orta saha ve Alex güvenebileceğiniz bir oyuncu. Onun attığı golden sonra rahatladık. Bu bakımdan maçı kazanmamızda Alex'in önemli bir rolü vardı'' dedi.

VOLKAN BABACAN TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlerbirliği maçında ilk kez ligde takımın kalesini koruyan Volkan Babacan ise heyecanını kendisine duyulan güvenle azalttığını belirterek, ''Kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü iki maçtır iyi netice alamıyorduk. Bu maç için iyi hazırlanıp motive olduk. Bundan sonra da seri galibiyetler almak istiyoruz. Tabii ki heyecanlıydım. Başkanıma, hocama, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bana duyulan güven heyecanımı azalttı'' şeklinde konuştu. Volkan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk görevinin top top toplayıcılığı olduğunu dile getirerek, ''Bu kadar taraftarın önünde oynamaya alışık değilim ve heyecanlandım. Ayrıca bu nedenle arkadaşlarıma sesimi duyurmak için bağırdım ve sesim kısıldı'' diye konuştu.

KAZIM: PROTESTO ETMEDİM

Fenerbahçeli futbolcu Kazım, Hacettepe Spor maçında oyundan çıkarken hocası Aragones'i protesto etmek gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. Kazım, o anda sadece birlikte oyundan çıktıkları Gökhan'ı ''Hadi hadi'' diye alkışladığını anlatarak, ''Ben daha önceki olaydan dersimi almıştım, kesinlikle Aragones'i protesto etmek gibi bir niyetim yoktu'' dedi. Maçta ilk yarıda pozisyon bulamadıklarını dile getiren Kazım, ''Alex devreye girdi, ikinci yarıda, ekstra işler yaptı, onun sayesinde de karşılaşmayı kazandık'' diye konuştu. Gençlerbirliği'nden kırmızı kartla oyun dışı kalan El Saka ise kendisine gösterilen iki sarı kartta da hakemin haklı olduğunu belirterek, sarı-lacivertli futbolcu Alex'e övgüde bulunup, ''Alex büyük bir futbolcu. Bu maçta da takımını kurtardı''ifadesini kullandı.

22.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de Alex farkı

  Alex'i 100. gol heyecanı sardı

  Sivas deplasmanda Eskişehir'e takıldı

  12 Dev Adam'ın büyük zaferi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır