"Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

12 Dev Adam'ın büyük zaferi

AVRUPA Erkekler Basketbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'nda yer alan Türkiye'nin, güçlü rakibi Fransa'yı 80-78 yenerek grup maçlarını 6'da 6 tamamlaması, Türk takım kafilesinde büyük sevinç meydana getirdi.

Basketbol Milli Takımı Antrenörü Bogdan Tanyeviç, oyuncuları ile gurur duyduğunu belirterek, turnuva öncesi kendilerini eleştirenlere de iyi bir ders verdiklerini söyledi. Turnuva öncesi genç ve tecrübesiz oyuncuları takıma aldığı için bazı meslektaşları tarafından acımasızca eleştirildiğini ifade eden Tanyeviç, ''Bu oyuncular sahada neler yapacaklarını herkese gösterdiler. Eleme grubunda tek altıda altı yapan Türk takımı'' diye konuştu. Bu maçın kazınılmasında önemli rol oynayan Fatih, takım ruhuyla hep birlikte başarıyla mücadele ettiklerini ve yine takım olarak kazanmayı bildiklerini söyledi. Fatih, ''Bu galibiyeti Türk halkına armağan ediyoruz'' dedi. Takımın oyun kurucusu Ender ise Fransa'yı ilk defa evinde yenmeyi başardıkların ifade ederek, çok önemli başarı elde etkilerini söyledi. Fransa'ya finallere gitme hakkını elde edip geldiklerin hatırlatan Ender, turnuva öncesi söz verdikleri gibi 6 maçı da kazanmaktan mutlu olduklarını söyledi. Maçı izleyen bir grup Türk göçmen işçi, milli takıma yoğun sevgi tezahüratında bulundu.

22.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de Alex farkı

  Alex'i 100. gol heyecanı sardı

  Sivas deplasmanda Eskişehir'e takıldı

  12 Dev Adam'ın büyük zaferi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır