"Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex'i 100. gol heyecanı sardı

FENERBAHÇE Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, 2 gol daha attığı taktirde sarı-lacivertli formayla 100. golüne ulaşacak.

Fenerbahçe'de 5. sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu, bugüne dek lig, Avrupa, kupa ve hazırlık maçlarında 205 kez giydiği sarı-lacivertli formayla 98 gole imza attı. Sarı-lacivertli futbolcu 100'ün üzerinde golün de pasını verdi. Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yaptıkları maçta takımının ilk golünü kaydederek gol sayısını 98'e yükselten kaptan Alex, performansıyla sarı-lacivertli ekibin galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

BU SEZON ŞİMDİDEN 4 GOL ATTI

Ligin 3. haftasındaki Hacettepe yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, ''Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla'' şeklindeki ifadesiyle kötü gidişi işaret eden kaptan Alex, Gençlerbirliği karşısında adeta ipleri eline alarak takımını galibiyete taşıdı. Attığı ve attırdığı gollerde Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayan Brezilyalı futbolcu, takımının mevcut kadrosunda Avrupa kupalarındaki en golcü (11 gol) futbolcusu unvanını da elinde bulunduruyor. Alex bu sezon resmi maçlarda Şampiyonlar Ligi ön eleme ve ligde 2'şer gole imza attı. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinde Partizan ile yapılan iki maçta da gol atan Brezilyalı futbolcu, Turkcel Süper Lig'de de Hacettepe ve Gençlerbirliği maçlarında fileleri havalandırdı.

22.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de Alex farkı

  Alex'i 100. gol heyecanı sardı

  Sivas deplasmanda Eskişehir'e takıldı

  12 Dev Adam'ın büyük zaferi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır