"Gerçekten" haber verir 24 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aurelio: Betis'te de taraftarlar fanatik

İSPANYA'NIN Real Betis takımında ilk sezonunu geçiren ve kısa bir sürede takımın yıldız oyuncularından biri olarak öne çıkan Mehmet Aurelio, Real Betisli taraftarların, Türkiye'dekiler gibi fanatik olduğunu söyledi.

La Liga'nın 3. haftasında oynanan ve 0-0 berabere biten Real Betis-Sevilla maçıyla ilk kez Sevilla kentinde derbi tecrübesi yaşayan Aurelio, basına yaptığı açıklamada, "Türkiye'de Fenerbahçe-Galatasaray maçlarındaki gibi yüksek bir tansiyon vardı. Saha içinde sert markajlar ve fiziki temaslar vardı. Ama önemli olan sonunda hepimiz arkadaşız. Ortam hoşuma gitti, çünkü eğer Türkiyedekiler fanatikse burada da aynısı oluyor. Betis taraftarı hoşuma gitti, bizim için çok önemli oldular" değerlendirmesinde bulundu. Derbi maçında büyük bir tecrübe yaşadığını savunan Aurelio, Sevilla'ya göre daha baskılı ve daha iyi oynayan taraf olduklarını, ancak gol atamadılarını ifade etti.

LİGDE 3 MAÇ OYNADI, GALİBİYETİ YOK

La Liga'da geride kalan 3 haftada 2 beraberlik, 1 yenilgi alarak 16. sırada yer alan Real Betis'in hedefinin "ligi Sevilla'nın üzerinde tamamlamak" olduğunu söyleyen Aurelio, "Rahat olmak zorundayız. Er ya da geç gol gelecek. Hiçbir maç kolay değil, hepsi zor, ama gol atacağımıza eminim" şeklindekonuştu. Milli futbolcu, fiziksel olarak daha üst düzeye çıkması için daha fazla maç yapması gerektiğini de söyledi. Öte yandan, İspanyol basını, Aurelio'yu "Bu sezonun süprizlerinden biri" olarak gösterirken, "akıllı, tecrübeli, temkinli ve sahada çok iyi yer tutan bir futbolcu" diye tanımladı. Aurelio'nun yavaş yavaş Real Betis içindeki ağırlığının olduğu ve takım arkadaşları tarafından çok saygı gösterildiği bildirildi.

24.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Alex'in F.Bahçe'de son sezonu

  Aragones'e göre şampiyonluğu 3 sırrı

  SİVASSPOR F.BAHÇE'YE BİLENİYOR

  Zico, Özbek Bunyodkor takımını çalıştıracak

  Özbekistan'da halterin başına Türk hoca getirildi

  G.Saray-Bellinzona maçı kale arkası bileti 30 YTL

  F.Bahçe-Dinamo Kiev biletleri satışa sunuldu

  Kayserispor 12 günde 4 maç oynayacak

  Gelibolu'lu sporcu Balkan Triatlon Şampiyonu oldu

  Niğde'de beyzbol takımı kurulacak

  Aurelio: Betis'te de taraftarlar fanatik

  TÜRKİYE KUPASI'NDA BUGÜN

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır