"Gerçekten" haber verir 24 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SİVASSPOR F.BAHÇE'YE BİLENİYOR

FENERBAHÇE maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ''Her zamanki gibi aynı istek, arzu ve şevkle hazırlıklarımıza devam ediyoruz'' dedi.

Süper Lig'de cuma günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Sivasspor, kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, takımdaki sakatlıkların devam ettiğini, Abdurrahman'ın kart cezası nedeniyle oynamayacağını belirterek, ''4-5 arkadaşımız eksik. Ama bunlar bizim için herhangi bir bahane değil. Her zamanki gibi aynı istek, arzu ve şevkle hazırlıklarımıza devam ediyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en güçlü ve dünyada marka değeri en yüksek takımlarından biri olduğunu anlatan Uygun, ''Bizim açımızdan çok zor geçeceğini biliyoruz. Kazanmak istiyoruz. O yüzden gerekli bütün çalışmamızı, düşüncemizi, taktiğimizi, her şeyimizi o maça hazırlamaya çalışıyoruz'' dedi. Bu maçta taraftarların her zamanki gibi kendilerini sonuna kadar desteklemelerini isteyen Uygun, ''Onlar yakışanı her zaman yaptılar, yapmaya da devam etmelerini istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Uygun, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Turkcell Süper Lig'in 3. haftasındaki Sivasspor-Bursaspor maçını incelemeye almasıyla ilgili soru üzerine, şunları kaydetti: ''Biz futbol federasyonuna 3 kere teyit ettik. Biz Sivasspor olarak her zaman kurallara, kanunlara saygılı olma, aynı zamanda da hakkımızı her platformda aramayı kendimize borç bilen, buranın sorumluluğunu en iyi şekilde taşıyan insanlarız. Dolayısıyla benim 3 kere sorup, federasyon tarafından teyit aldığım bir şeyi (hayır kardeşim, öyle değil, böyle olacaktır) deme şanslarının olduğunu düşünmüyorum. Böyle olduğu andan itibaren zaten ben kendi mesleğime ihanet ettiğimi düşünerek, gerekirse kendimle ilgili gerekeni yaparım.''

24.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Alex'in F.Bahçe'de son sezonu

  Aragones'e göre şampiyonluğu 3 sırrı

  SİVASSPOR F.BAHÇE'YE BİLENİYOR

  Zico, Özbek Bunyodkor takımını çalıştıracak

  Özbekistan'da halterin başına Türk hoca getirildi

  G.Saray-Bellinzona maçı kale arkası bileti 30 YTL

  F.Bahçe-Dinamo Kiev biletleri satışa sunuldu

  Kayserispor 12 günde 4 maç oynayacak

  Gelibolu'lu sporcu Balkan Triatlon Şampiyonu oldu

  Niğde'de beyzbol takımı kurulacak

  Aurelio: Betis'te de taraftarlar fanatik

  TÜRKİYE KUPASI'NDA BUGÜN

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır