"Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Sırpların dışladığı sanatçı Türkiye’de

SIRPLARIN, Bosnalılara karşı giriştiği savaşa destek vermediği için dışlanan Sırp sanatçı Dragana Mirkoviç, Türkiye’ye geliyor. “Balkanların Divası” olarak nitelenen sanatçı, 4 Ekim günü Bayrampaşa’daki şehir parkında bir konser verecek.

Ayrıca, yeni albümünün fotoğraf çekimlerini de Türkiye’de yapacak. Sırbistan’da çeşitli ödüller alan sanatçı, 1992-95 yılları arasında Bosnalılara karşı yürütülen savaşa destek vermediği için Sırpların dışladığı bir isim haline gelmişti. Buna rağmen “Müslümanlara hiçbir zaman şarkı söylemem” şeklinde bir beyan verdiği yönündeki iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaları yalanlayan Mirkoviç, “Evet, ben de bu iftiraları duydum ve çok üzülüyorum neden daha önce açıklama yapamadım diye. Bana Bosna ve Bosnalılar için kötü bir şey konuştuğuma dair bir delil bulsunlar, onlara 100,000 Euro veririm. Ben bir tek Bosnalılar için değil, hiç kimse için kötü bir şey demedim.” şeklinde konuşarak kendini savunmuştu. Sanatçı Sırplar tarafından sevilse de Belgrad’da hiç konser vermemiş.

25.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Ney pop müziğine yakışmıyor

  Flamenkoyla ilahiyi buluşturdu

  Sırpların dışladığı sanatçı Türkiye’de

  “3 Maymun” Oscar’a aday adayı

  Hataylılar künefenin patentini aldı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır