"Gerçekten" haber verir 28 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

YOLCULUKLARINIZA MEVLÂNÂ MOLASI VERİN

KONYA Turizm Platformu Başkanı Bekir Şahiner, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde uzun yolculuklara çıkacak vatandaşlara, kuzeyi güneye, doğuyu batıya bağlayan merkez konumundaki Konya’da mola verip Mevlânâ Müzesi ve ören yerlerini ziyaret etmelerini önerdi.



Telif haklarında anlaşma sağladılar

Televizyon Yayıncıları Derneği (TVYD) ile müzik meslek birlikleri arasında, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katılımıyla ‘’Telif Hakları Sözleşmesi’’ imzalandı. Telif hakları tartışmasında bu anlaşmayla belli bir noktaya varılmış olduğunu ifade eden Günay, anlaşmanın çok geniş bir televizyon dünyasını kapsadığını, sadece birkaç televizyon kanalının bu grubun dışında kaldığını söyledi.



Kısa ve diyalogsuz

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’ kapsamında, diyalogsuz kısa filmlerin yarışacağı ‘Ulusal Altın Karagöz Kısa Film Yarışması’ yapılacak.



Mısırlı El-Tuni’den “mistik” ziyafet

7 ÜLKEDEN müzik gruplarının katıldığı 5. Konya Mistik Müzik Festivali kapsamında Mısırlı Şeyh Ahmet El-Tuni konser verdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır