"Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Filistinlilerin Osmanlı vefası

ÜRDÜN'ÜN başşehri Amman’ın ücra mahallelerinde ya da mülteci kamplarında hayatlarını sürdüren Filistinliler, Osmanlı Devleti’nce baba ve dedelerine verilen kimlik belgesi ve evrakları hâlâ saklıyorlar.


Avrupa politikasında Türklerin etkisi artıyor

Türklerin en yoğun yaşadığı Almanya’da Federal Mecliste (Bundestag) 5, toplam 16 eyaletten 5’inin meclislerinde 21 Türk kökenli milletvekili bulunuyor

Kara kıt'a TİKA ile aydınlanıyor

TÜRK İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığının (TİKA), Sahra Afrikası’nda yürüttüğü eğitim, sağlık ve sosyal alt yapı çalışmaları, yoksulluk ve hast


  Kırgızlar dün bayram yaptı

KIRGIZİSTAN'DA Ramazan Bayramı dün başladı.


  AB gözlemcileri Gürcistan’da

RUSYA, dün Gürcistan’da ateşkesi denetlemek üzere göreve başlayan AB gözlemcilerinin Güney Osetya dışındaki tampon bölgeye girmesine izin verdi.


  Rusya, Lâtin Amerika’ya yaklaşıyor

LATİN Amerika ülkelerinden Venezuela ile Karayipler’de ortak donanma tatbikatına hazırlanan Rusya, Bolivya ile de aynı düzeyde bir ilişki istediğini açıkladı.


   Irak’ta geçen ay 359 sivil öldü

IRAK'TA geçen ayki şiddet olaylarında 359 sivilin öldürüldüğü bildirildi. Sağlık ve Savunma bakanlıklarından yapılan açıklamalarda, Irak’ta Eylül ayında 359 sivil, 55 polis ve 66 direnişçinin öldürüldüğü belirtildi.


  Jeffrey de soykırım iddialarına sıcak bakıyor


  Jeffrey de soykırım iddialarına sıcak bakıyor

ABD'NİN yeni Ankara Büyükelçisi adayı James Jeffrey, senatörlerin yazılı sorularını cevaplarken, 1915 olaylarında ‘’Ermeni nüfusunun yokedilmesine çalışıldığı yönünde dönemin Amerikalı diplomatlarının görüşlerine karşı çıkmadığını’’ söyledi.


  Kıbrıs’ta ‘tek devlet’ sesleri

KIBRIS Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, ‘’iki kesimli, iki toplumlu federal bir çözüm’’ görüşünü yineleyerek, ‘’birleşik bir Kıbrıs’ın tek devlet, tek egemenlik ve uluslar arası tek kimliğe sahip olacağını’’ savundu.


  Avustralya’da ebeveyn dehşeti

AVUSTRALYA'DA bir çift, 7 yaşlarındaki kızlarını aç bırakarak ölüme terk etti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır