"Gerçekten" haber verir 13 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Sizinkiler, Türkiye yollarında

KOÇ Holding’in 80. yılı kutlamaları kapsamında yürütülen ve çocukların zihinsel, kültürel gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan ‘’Sizinkiler’’ projesi çerçevesindeki çocuk oyunu çeşitli şehirlerde sahnelenecek.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Holdingin 80. yıl kutlamaları çerçevesinde 2006’da devreye soktuğu ve 2 yılda yüz binin üzerinde çocuğa ulaşan ‘’Sizinkiler’’ projesi kapsamındaki 2008 turne programı İstanbul’dan başladı. Karikatürist Salih Memecan’ın 1991’den bu yana yayınlanan ‘’Sizinkiler’’ çizgi kahramanları, Beşiktaş Kültür Merkezinin (BKM) sahnelediği ‘’Altın Çiçeğin Peşinde’’ adlı müzikli oyunla Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde çocuklarla buluşacak. Biletlerin ücretsiz olduğu oyunla bu yıl 7 bölgedeki 20 şehirde 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Çevreyi korumanın önemini anlatan oyunla, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulması amaçlanıyor. BKM’de seyirciyle buluşan oyun, daha sonra Samsun, Giresun, Erzurum, Gaziantep, Adana, Mersin, Karaman, Konya, Ankara, Eskişehir ve İzmir’de izleyici karşısına çıkacak. Oyun, Kasımda İstanbul’da 2 kez sahnelendikten sonra Kocaeli, Adapazarı, Bursa, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ’da da sunulacak.

13.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  G.DOĞU’NUN VENEDİK’İ

  Sizinkiler, Türkiye yollarında

  Aydınoğulları’nın 700. yılı kutlanıyor

  “Beyaz Müzayede” 25 Ekim’de açılıyor

  Altın Safran Belgesel Film Ödülleri verildi

  Semih Sergen’e Karacaoğlan onur ödülü

  Nedret Selçuker vefat etti

  Türkçe öğrenip ülkemizi tanıtacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır